ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΑποκαλυπτική η Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ούτε...

Αποκαλυπτική η Ευριδίκη Βαλαβάνη: «Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ούτε τα δικά του συναισθήματα άλλαξαν»

Όσα ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το SURVIVOR ALL STAR.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίνει την Κυριακή στο Down Town που κυκλοφορεί μαζί με τον Φιλελεύθερο, την πρώτη της συνέντευξη μετά την (απροσδόκητη, ομολογουμένως) αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Η αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη της στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη συνοδεύεται και με μια σέξι φωτογράφηση από τον φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο, την οποία έκανε αμέσως με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε πρώτοι τη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί την Κυριακή στο Down Town και ξεχωρίζουμε μερικά αποσπάσματα απ’ όσα η Ευρυδίκη λέει σ’ αυτή:

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ κι εκείνος εμένα. Ούτε τα δικά του συναισθήματα απέναντι σε εμένα έχουν αλλάξει. Και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν!»

«Έχουμε αποδείξει με τον Κωνσταντίνο, με την στάση και την συμπεριφορά μας, ότι δεν “πουλάμε” τη σχέση μας. Δεν θεωρώ ότι υπερβάλλαμε σε τίποτα. Είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μας αρέσει να προκαλούμε»

«Η πρόταση για το φετινό “Survivor”, εμένα μου έγινε πολύ πριν το καλοκαίρι. Τότε δεν ήθελα καθόλου να μπω. Δεν το σκεφτόμουν καν. Όταν με κάλεσαν, ήμουν αρνητική…»

«Στο φετινό “Survivor” μπήκα πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη. Είμαι μια άλλη Ευρυδίκη πια. Πιο εξελιγμένη»

«Υπήρξαν περίοδοι που, δυστυχώς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια θέματα και κουβαλούσα τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι μου. Πράγματα τα οποία με “βάραιναν”. Στο τέλος της ημέρας ήμουν χάλια ψυχολογικά»

«Πίστευα ότι είμαι δυνατή, αλλά δεν ήξερα πόσο. Με την ψυχοθεραπεία, είδα τελικά πόσο πολύ είμαι. Είδα ξεκάθαρα τα όσα θέλω, αλλά και αυτά που δεν θέλω πια»

Evridiki

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS