CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Αντέδρασε σε σχόλιο στο Tik Tok για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αντέδρασε σε σχόλιο στο Tik Tok για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μπορεί Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος να έχουν χωρίσει και να έχουν προχωρήσει με την προσωπική τους ζωή, αυτό όμως δεν εμποδίζει τους ακόλουθούς τους στα social media να σχολιάζουν διάφορα για το πρώην ζευγάρι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok με ένα κουίζ που έλεγε ποιος θα ήταν ο μελλοντικός της σύντροφος, αν ήταν πριγκίπισσα της Disney.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρουν μαζί, μετά τον χωρισμό

Κάτω από το εν λόγω βίντεο λοιπόν, κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι αναφέρθηκαν στον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Ευριδίκη ωστόσο δεν έκρυψε την ενόχλησή της γι’ αυτή την αναφορά μιας και πλέον βρίσκεται σε άλλη σχέση ως γνωστόν.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε την να χορεύει στο TikTok, στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν

Τα σχόλια και η αντίδρασή της: «Ο Βασάλος ξεκάθαρα», σχολίασε κάποιος, με την ίδια να απαντά: «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι πια».

«Δεν ήξερα να μη ζήσω όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, γιατί αν θα χώριζα αργότερα θα ήταν κάποιοι άγνωστοι να σχολιάζουν τη δική μου ζωή. Άκου τώρα», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα σχόλια.

«Καμία αμηχανία. Σεβασμός λέγεται», έγραψε σε άλλο σχόλιο η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor.

Image 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS