HomeTALK OF THE TOWNJUICYΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Η άβολη στιγμή για τις φήμες εγκυμοσύνης και η σχέση της με τον Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η άβολη στιγμή για τις φήμες εγκυμοσύνης και η σχέση της με τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο “Mega Καλημέρα” και τη Νανά Παλαιτσάκη σχετικά με την ψυχοθεραπεία της, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν έγκυο.

Διαβάστε επίσης Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προφανώς έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα» (vid)

Αρχικά είπε: “Στην αρχή δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα. Ένιωθα μάτια να με κοιτάζουν, να μην έχω ιδιωτικές στιγμές. Μετά από κάποιο σημείο νομίζω μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ερχόμουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή. Ένιωσα άβολα, όταν με ρωτήσαν αν ήμουν έγκυος στο super market, ενώ είχα πάρει κιλά”.

Διαβάστε επίσης Δύσκολες στιγμές για την Βαλαβάνη: «Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ»

Για την ψυχοθεραπεία, είπε: “Κάνω ψυχοθεραπεία και κατάφερα να μην παίρνω πράγματα μέσα μου. Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά. Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης”.

“Σίγουρα δεν θα γίνουμε κολλητοί με τον Βασάλο. Δεν υπάρχει λόγος να μην μιλάμε. Στη δουλειά δεν είναι εύκολες πάντα οι σχέσεις με τις γυναίκες. Θέλω να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή” είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης Ευριδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Πηγή yupiii.gr

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends