CELEBRITIESSHOWBIZΦαίη Σκορδά για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν μπορείς να απειλείς εμμέσως ή ευθέως,...

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν μπορείς να απειλείς εμμέσως ή ευθέως, για μένα αυτό δείχνει το ποιόν του» (vid)

“Δεν μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί” δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα τοποθετήθηκε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο και είπε:

«Ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα και βγήκε ο Χρήστος Κούτρας στο Happy Day στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και είπε κάτι το οποίο με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και του λες, “θα σε ισοπεδώσω;” Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε ο Κούτρας και έκανε καταγγελία; Δεν μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δεν μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή ευθέως.

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου… Για να είμαι σωστή, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει, “θα σε ισοπεδώσω”… Ποιος είναι αυτός που γράφει, “θα σε ισοπεδώσω”;» είπε η Φαίη Σκορδά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS