CELEBRITIESSHOWBIZ«Famagusta»: Ρίγη συγκίνησης στην σινεματική πρεμιέρα της σειράς - Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

«Famagusta»: Ρίγη συγκίνησης στην σινεματική πρεμιέρα της σειράς – Πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Πρεμιέρα στον Alpha Κύπρου κάνει απόψε η πολυαναμενόμενη, νέα σειρά του τριδύμου των επιτυχιών – Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου,  η οποία θα έχει ως κεντρικό της «πυρήνα» την Κύπρο και τα δραματικά γεγονότα του 1974.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Απαντά στις αντιδράσεις για τη σειρά «Famagusta» που κάνει σήμερα πρεμιέρα

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/1) πραγματοποιήθηκε η ειδική, πρώτη προβολή της «Famagusta» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.στην παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου και άλλων υψηλών προσκεκλημένων και φυσικά, εκπροσώπων της διοίκησης των δύο καναλιών, των συντελεστών της σειράς, χορηγών που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της, εκπροσώπων των ΜΜΕ. Hθοποιοί και εκπρόσωποι της κοσμικής ζωής του νησιού ήταν επίσης εκεί.

Η σινεματική πρεμιέρα, πραγματοποιήθηε μια μέρα πριν από την επίσημη τηλεοπτική που θα γίνει στις 9 το βράδυ απόψε.

Οι εικόνες του πρώτου επεισοδίου της σειράς που προβλήθηκε χθες, πλημμύρισαν την αίθουσα με συναισθήματα. «Νιώθω γεμάτος, νιώθω ευχαριστημένος και περιμένω πως θα το δει ο κόσμος από αύριο στον αέρα». δήλωσε στην κάμερα του MEGA, ο Αντρέας Γεωργίου.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος, βαθιά συγκλονισμένος. Αναμένω την αυριανή μας πρεμιέρα», δήλωσε από την πλευρά του, ο Κούλης Νικολάου.

«Στην Κύπρο ακόμα υπάρχουν πρόσφυγες, αγνοούμενοι, εγκλωβισμένοι. Θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ δημόσια το MEGA για την προβολή της σειράς», είπε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Φωτογραφίες με πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί:

F18 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS