Η εξομολόγηση του Φειδία στον Τίτο.
Ο Φειδίας, ο Κύπριος Tik Toker που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του Fame Story, τον οποίον και θα παρακολουθήσουμε απόψε, αποκάλυψε μέσα από μία τρυφερή εξομολόγηση στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι, ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Σωτήρη ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό.
Οι δυο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα μέσα από μία συζήτηση που είχε ο Φειδίας με τον συμπαίκτη του Τίτο χθες Πέμπτη, αποκάλυψε πως είναι και επίσημα πλέον σχέση με τον Σωτήρη!
«Εγώ και ο Σωτήρης… είναι επίσημο», τον ακούμε να λέει μεταξύ άλλων με τον Τίτο να απαντά:«Τι λες ρε; Φανταστικό! Πότε έγινε η ανακοίνωση;»
«Την Παρασκευή στο live. Το ανακοινώσαμε και μεταξύ μας, δεν τίθεται πλέον θέμα. Θα μείνουμε και μαζί, είναι ήδη οργανωμένο. Έχουν περάσει κάποιες μέρες και… πεθαίνω μέσα μου» δήλωσε ο Κύπριος σπουδαστής.
Πάντως, ο Σωτήρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου τον ρώτησαν τί έγραφε ένα χαρτάκι που του είχε γράψει ο Φειδίας λίγο πριν αποχωρήσει, με τον ίδιο ωστόσο να μην θέλει να αποκαλύψει αφού σχολίασε:
«Σε εκείνο το χαρτάκι χωρούν πολλές λέξεις. Ρωτούσε κάτι! Αλλά για να είναι σε χαρτάκι προφανώς δεν είναι για τον αέρα. Αν είναι κάποια στιγμή να το πούμε, θα το πούμε μαζί με τον Φειδία.Στηρίζω τον Φειδία και την Άννα γιατί έχουμε έρθει πιο κοντά. Λογικό είναι να θέλω να κερδίσουν! Ξέρει τα πάντα για μένα ο Φειδίας και εγώ τα πάντα για εκείνον.Στις σωστές συνθήκες βγαίνει όλο πολύ γρήγορα!Όταν ήθελα να φύγω, ο Φειδίας με την Άννα μου θύμισαν τον στόχο μου!».
@itsme_ntinoss Οι τελευταίες στιγμές του Σωτήρη στο σπίτι του #FameStoryGR 🩵🩷 #Swthrhs #Sotiris #Feidias #Fidias #SwthrhsFeidias #SotirisFidias #FameStory #Bromance #Fyp #Fypシ #Mpesfypgamw
♬ Piano like old movie love theme song – Whaletones

