Μεγάλη ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Χριστόφορο Τορναρίτη και στον Φειδία Παναγιώτου το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.
Οι δυο τους συμμετείχαν στο live της TikToker, Νανάς με απώτερο σκοπό να λύσουν ζωντανά τις διαφορές τους. Ωστόσο, ο μεταξύ τους διάλογος εκτροχιάστηκε και αντάλλαξαν εκατέρωθεν κατηγορίες.
- Διαβάστε ακόμη: Χαμός με Φειδία – Τορναρίτη: Καβγάς άνευ προηγουμένου σε live στο Tik Tok «Βλάκα, καθυστερημένε, ψεύτη»
Νωρίτερα όμως ο Ευρωβουλευτής κλήθηκε να απαντήσει αν είναι τελικά εκατομμυριούχος, αφού σε προηγούμενο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο Χριστόφορος Τορναρίτης είχε αναφέρει: «Κατάφερε να με ξεγελάσει, παρίστανε σε όλους τον επιτυχημένο εκατομμυριούχο αλλά στην πράξη ήταν ένας απένταρος».
Έτσι ο Φειδίας Παναγιώτου μετά από σχετική ερώτηση μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η αλήθεια παιδιά είναι πως δεν είμαι εκατομμυριούχος. Έβγαλα εκατομμύρια από το YouTube αλλά επιλέγω να επενδύω πίσω όλα τα λεφτά που βγάζω για να μεγαλώσω τις εταιρίες μου».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν:
@nana.el3 #LIVEhighlights #TikTokLIVE #LIVE #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – nana

