Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βίωσε χθες Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφού παντρεύτηκε τον αγαπημένο του στο Δημαρχείο Αθηνών.
Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας, ο οποίος ήταν προσωπική επιλογή του παρουσιαστή αφού τους δένει μια φιλία.
Την αποκάλυψη για το χαρμόσυνο γεγονός έκανε το πρωί της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της στο Mega, «Buongiorno».
«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
Στην κάμερα της εκπομπής ο Χάρης Δούκας, δήλωσε: «Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη να τους παντρέψω».
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας και για αυτό το λόγο η εκπομπή επέλεξε να μην προβάλει πλανα από τον γάμο.
Δείτε το παρακάτω βίντεο:

