CELEBRITIESSHOWBIZH Γαρυφαλλιά απάντησε για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες για...

H Γαρυφαλλιά απάντησε για την προσωπική της ζωή μετά τις φήμες για σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο προσκήνιο, αφού φήμες την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Χρίστο Μάστορα, ενώ μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι απολαμβάνουν μαζί και τις διακοπές τους.

Όλα αυτά ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της Soula Glamorous, που έφερε στο φως μηνύματα και φωτογραφίες που της έστειλαν οι followers της.

Αυτά τα μηνύματα έλεγαν ότι το γνωστό μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι. Πάντως, μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται.

Η ωστόσο θέλησε να επικοινωνήσει μέσα από ένα QnA στο Instagram με τους followers της και απάντησε σε μία ερώτηση που αφορούσε τα προσωπικά της.

Στο βιντεάκι που ανέβασε την βλέπουμε να απαντάει στη σχετική ερώτηση και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της ενώ μάλιστα δήλωσε έτοιμη για μια νέα σχέση.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», απάντησε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS