CELEBRITIESSHOWBIZΓαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα unfollow με τον Μάστορα, το βίντεο στο Tik Tok...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα unfollow με τον Μάστορα, το βίντεο στο Tik Tok και η διάψευση για κρίση

To βίντεο όλο νόημα στο Tik Tok μετά τα unfollow και πώς διάψευσαν τις φήμες. 

Κρίση στη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καλληφώνη γράφτηκε ότι υπάρχει, μετά και από μία κίνηση του ζευγαριού που προκάλεσε αυτές τις φήμες. 

Συγκεκριμένα το αγαπημένο ζευγάρι έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, μία κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά για το εάν είναι ακόμη μαζί. 

Πάντως είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι ούτε έκρυβαν τη σχέση τους, ανεβάζοντας κατά καιρούς στους λογαριασμούς τους στα social media κοινά τους στιγμιότυπα.

garifalia-mastoras.jpg

Υπνθυμίζουμε πάντως, ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της το μοντέλο είπε ότι «Δεν νομίζω να υπάρξει πρόταση γάμου μετά την εμφάνισή μου με νυφικό. Ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ νωρίς, είμαι ένα μωράκι 28 ετών».

Και για τη σχέση της με τον τραγουδιστή, αλλά και το γεγονός ότι συγκατοικούν, παραδέχτηκε: «Έχω το σπίτι μου κανονικά, μένουμε μαζί με τον Χρήστο, δεν είναι κάτι επίσημο»

Και ενώ κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και αν υπάρχει κρίση στη σχέση τους, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να τραγουδά το “Από μακριά κι αγαπημένοι” της Άννας Βίσση. Η ίδια ωστόσο λίγο τους στίχους και έγραψε: “Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι”.

@garifalia.kalifoni

#tiktok #fyp #❤️ #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Έτσι διάψευσαν τις φήμες χωρισμού τους

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες περί κρίσης στην σχέση τους.

Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Χρήστο Μάστορα στην οποία το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τόσο ο Χρήστος Μάστορας ακολουθεί πλέον την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο Instagram, όσο και το μοντέλο τον τραγουδιστή.

Image 11
Image

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS