ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΓέννησε η Ελένη Φουρέιρα!

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα!

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα στις 7 Φεβρουαρίου και η δημοφιλής τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της  Αλμπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ την ώρα του τοκετού, δίπλα της βρισκόταν ο Αλμπέρτο Μποτία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η pop star γέννησε φυσιολογικά και όχι με καισαρική. 

Πλέον το ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο τους και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού το ήθελαν πολύ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια ανάρτηση.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη λίγο πριν γεννήσει.

Image 1 3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS