CELEBRITIESSHOWBIZΓέννησε η Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Γέννησε η Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Η απόφαση της να γεννήσει στο σπίτι. 

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/12) η Τζούλια Νόβα αφού έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μάλιστα επέλεξε να γεννήσει με φυσικό τοκετό στο σπίτι της παρέα με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο και με τη μαία της Ελευθερία Δημοπούλου.

Μάλιστα όπως εξήγησε η κυρία Δημοπούλου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» «Είχε πάρει την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι και είχε προετοιμαστεί».

Όπως αποκάλυψε η κυρία Δημοπούλου ο τοκετός κράτησε έξι ώρες και όλες αυτές τις ώρες η Τζούλια Νόβα ήταν πολύ ήρεμη χωρίς φάρμακα, χωρίς παρεμβάσεις μέσα στην ησυχία του σπιτιού τους. Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο απόλυτα φυσιολογικά και ζύγιζε 3,100 γραμμάρια και φυσικά σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς της και τις οικογένειές τους.

Συμπλήρωσε ότι μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό που έζησαν έπαιξαν τα σκυλιά του ζευγαριού, τα οποία συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στη διαδικασία.

Χθες Κυριακή μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κορούλα της «Η πιο όμορφη καλημέρα είναι εκείνη που ξυπνάς και έχεις το μωράκι σου αγκαλιά», έγραψε στη φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS