CELEBRITIESSHOWBIZΓη της ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκαλύπτει εξέλιξη – φωτιά για την...

Γη της ελιάς: Η Ιφιγένεια Τζόλα αποκαλύπτει εξέλιξη – φωτιά για την Βασιλική της

Το spoiler που έδωσε η Ιφιγένεια Τζόλα για τη “Γη της ελιάς”.

Η Ιφιγένεια Τζόλα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My TV και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο με αφορμή τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Γη της ελιάς. Μέσα σε όλα, η νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε για όλα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια ενώ πρόδωσε και την απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής.

Στα προσεχή επεισόσια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνα πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS