CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί όλοι τα έχουν βάλει με τη Βίκυ Καγιά;

Γιατί όλοι τα έχουν βάλει με τη Βίκυ Καγιά;

Ο λόγος είναι ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy), γιου των κορυφαίων Παντελή Βούλγαρη και Ιωάννας Καρυστιάνη, «Πολύδροσο», η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη βδομάδα να προβάλλεται στους κινηματογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που ενόχλησε πολλούς ήταν η υποψηφιότητα της Βίκυς στα φετινά βραβεία Ελληνικού Κινηματογράφου, για τον Α’ Γυναικείο Ρόλο, μαζί με κορυφαίες πρωταγωνίστριες του ελληνικού θεάτρου, μεταξύ των οποίων και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (για τον ρόλο της στη «Φόνισσα»).

Ωστόσο, πολύ σοφά, η Βίκυ επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή σε όσα πικρόχολα γράφουν τις τελευταίες μέρες για εκείνην και να μην δώσει καμία συνέντευξη. Όσοι πάντως παρακολούθησαν την ταινία «Πολύδροσο» κάνουν λόγο για μία «Εκπληκτική Καγιά που μεταμορφώνεται», η οποία, όπως μαθαίνουμε, βοηθήθηκε πολύ στο να κατανοήσει τις παραμέτρους της προσωπικής αυτής ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, από τη μητέρα του, Ιωάννα Καρυστιάνη, η οποία δεν είχε στεγανά απέναντί της φυσικά.

Περιοδικό Down Town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS