CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος και σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ερωτευμένος και σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor;

Ερωτευμένος φαίνεται ότι είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, o οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών λίγο πριν την πρεμιέρα του All Star Survivor αφού πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν να δουν σε αυτό και τη συμμετοχή του Ντάνου.

Διαβάστε εδώ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέφτουν στα πόδια του για να μπει στο Survivor

Ο νικητής του πρώτου Survivor ωστόσο φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο όπως εξάλλου έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος πολλές φορές, χωρίς όμως τίποτα να είναι σίγουρα.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, αυτή την περίοδο δημοσίευμα της εφημερίδας On Time τον θέλει σε σχέση και συγκεκριμένα με πρώην παίκτρια του Survivor, την Δήμητρα Βαμβακούση.

Πάτνως, ο ίδιος πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ντάνος είναι ερωτευμένος και το φωνάζει

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση;

Η Δήμητρα έχει γεννηθεί το 1995, έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως μοντέλο και γυμνάστρια. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS