CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Αναγιωτός: «Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποια θέματα...

Γιώργος Αναγιωτός: «Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποια θέματα και δεν είναι κρυφό»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε ο Γιώργος Αναγιωτός. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί για εκείνον και την σύζυγό του Βαλεντίνα Νικολάου, ενώ εξηγεί τι ήταν αυτό που ήθελαν να περάσουν από εκείνη την συνέντευξη που συζητήθηκε τόσο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

Από την τελευταία συνέντευξη που είχες παραχωρήσει στο Down Town με τη σύζυγό σου, τη Βαλεντίνα Νικολάου, έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί διάφορα σχετικά με τον κοινό σας βίο. Ήσουν προετοιμασμένος γι’ αυτόν τον απόηχο;

Καθόλου προετοιμασμένος δεν ήμουν, αν και μου έχει στοιχίσει αρκετές φορές το γεγονός ότι λειτουργώ αρκετά αυθόρμητα στα όσα λέω. Εμείς αυτό που προσπαθούσαμε να μεταφέρουμε μέσα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, ήταν ότι όταν τελειώνει η πρώτη περίοδος του μεγάλου έρωτα, αυτό που μένει σε μια σχέση δύο ανθρώπων, είναι η αγάπη. Αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων, είτε το παραδέχεται κανείς είτε όχι. Επομένως, θεωρώ ότι και οι δυο μας προσεγγίσαμε ρεαλιστικά το θέμα με τον τρόπο που το θέσαμε. Το γιατί παρεξηγήθηκε τόσο πολύ, δεν το καταλαβαίνω. Αλλά νομίζω αυτή ήταν η αρχή, από την οποία δόθηκε το έναυσμα, για να γραφτούν κάποια δημοσιεύματα.

Δηλαδή;

Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποια θέματα και αυτό δεν είναι κρυφό. Το πώς θα εξελισσόταν το πράγμα, δεν το ήξερε κανένας, ούτε καν εμείς οι ίδιοι. Εκείνο που μπορώ να πω και δημόσια ότι με ενόχλησε περισσότερο σε όλο αυτό, είναι ο τρόπος με τον οποίο βγήκε προς τα έξω, γιατί ξέρεις, μιλάμε για έναν γάμο και δυστυχώς ή ευτυχώς σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή της Κύπρου, ένας γάμος αφορά και συγγενείς και φίλους. Ήταν δύσκολη η διαχείριση της όλης κατάστασης, γιατί έπρεπε ξαφνικά να δίνουμε εξηγήσεις για κάτι που βγήκε προς τα έξω με τον τρόπο που βγήκε. Οπότε, ήταν και λίγο σοκ αλλά και λίγο άσχημο για τους δικούς μας να διαβάζουν εκείνα που γράφονταν στις ιστοσελίδες.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αναγιωτός: Η απάντηση στο αν χώρισε και τα δημοσιεύματα που τον αναστάτωσαν

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS