CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Αναγιωτός: «Το σ'αγαπώ είναι η τελευταία μου λέξη, όταν μιλάμε κάθε...

Γιώργος Αναγιωτός: «Το σ’αγαπώ είναι η τελευταία μου λέξη, όταν μιλάμε κάθε φορά στο τηλέφωνο»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Χάμπαλη παραχώρησαν ο Γιώργος Αναγιωτός και η Βαλεντίνα Νικολάου. Μεταξύ άλλων μιλούν για την γνωριμία τους, τον γάμο τους και τον έρωτα στη σχέση τους.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη: 

Υπάρχει η επικοινωνία μεταξύ σας ή θεωρείτε ότι ο γάμος σας περνάει κρίση;

Βαλεντίνα: Πρόσφατα, μια συνάδελφος μού είχε πει «Είστε δυο ηθοποιοί, που σχεδόν ποτέ δεν συναντιέστε, παρόλα αυτά αγαπάτε και στηρίζετε ο ένας τον άλλον». Στις μέρες μας, η υπερβολική τριβή, κυρίως σε ένα επάγγελμα όπως το δικό μας, οδηγεί στον ανταγωνισμό, κι όταν η κούραση και η ένταση της ημέρας μεταφέρεται στο σπίτι, τότε τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για όλους. Όταν, όμως, ένα ζευγάρι, δεν έχει τόση πολλή τριβή, τότε υπάρχει και διάρκεια.

Γιώργος: Δεν πάψαμε ποτέ να ενδιαφερόμαστε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Μπορεί να χάθηκαν λιγάκι οι κοινοί κώδικες επικοινωνίας αλλά επειδή είμαστε χρόνια μαζί, άνετα μπορούμε να τους ξαναβρούμε.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι κοινοί κώδικες επικοινωνίας σας;

Βαλεντίνα: Θα έλεγα το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως οικογένεια αλλά και το ότι νοιαζόμαστε επί της ουσίας ο ένας για τον άλλο.

Λέτε ο ένας στον άλλο «σ’ αγαπώ»;

Γιώργος: Εγώ, το λέω σχεδόν κάθε μέρα και μάλιστα αρκετές φορές στη διάρκειά της. Είναι η τελευταία μου λέξη, όταν μιλάμε κάθε φορά στο τηλέφωνο.

Βαλεντίνα: Εγώ, το λέω, όταν υπάρχει λόγος να το πω. Το να λες «σ’ αγαπώ» με τόση άνεση, όπως το «καλημέρα» και το «καληνύχτα», θεωρώ ότι χάνει την ουσία του. Ο Γιώργος, έτσι είναι. Πολλές φορές, αισθάνομαι, ότι το λέει, για να το πει. Αν θα το λες, πρέπει και να το εννοείς. Να υπάρχει λόγος που το χρησιμοποιείς. Δεν πρέπει να χάνει τη βαρύτητά της η λέξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS