CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Ζένιος για Αντρέα Γεωργίου: «Τον έχω σαν τον τρίτο μου γιο...Θέλω...

Γιώργος Ζένιος για Αντρέα Γεωργίου: «Τον έχω σαν τον τρίτο μου γιο…Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου μαζί του»

Για τον ρόλο του στη σειρά Famagusta, την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στον Ανδρέα Γεωργίου και τον χαμό της Βάνιας Κωνσταντίνου και της Άλκηστης Παυλίδου μίλησε στην Αφροδίτη Γεωργίου και στο περιοδικό Tv Mania που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Ζένιος.

Διαβάστε επίσης Ο Γιώργος Ζένιος στο Tv Mania: Mου κόστισε πάρα πολύ ο θάνατος της Άλκηστης Παυλίδου

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Δείχνετε να νιώθετε ασφαλής στις παραγωγές του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. Πώς κέρδισαν αυτή την εμπιστοσύνη;
Εγώ, ξέρετε, τον Ανδρέα τον μεγάλωσα… Τον έχω σαν τον τρίτο μου γιο. Θυμάμαι τον γνώρισα πρώτη φορά σε μια ταινία του ΡΙΚ. Συμμετείχε και εκείνος. Ήταν παιδάκι και του λέω πώς σε λένε εσένα; Αντρίκο, μου είπε. Και τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις; τον ρώτησα. «Θα γίνω ηθοποιός». Τα χρόνια πέρασαν και γυρίζαμε τα «Άσπρα Μπαλόνια» στο ΣΙΓΜΑ, έβλεπα τον σκηνοθέτη και ένιωθα έναν ευρωπαϊκό αέρα, ίσως και αμερικάνικο στη δουλειά του. Μου έκανε εντύπωση και τον ρώτησα ποιος είναι και πού σπούδασε… Τότε μου είπε «μα δεν με θυμάσαι κύριε Ζένιο; Είμαι ο Αντρέας που γνωριστήκαμε όταν ήμουν 10 χρονών… Γενικά, θέλω να δουλεύω μαζί του. Φαντάσου ότι του είπα «Ρε Αντρέα όταν τελειώσω την καριέρα μου, θέλω να το κάνω αξιοπρεπώς… Θέλω να τελειώσω μαζί σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS