CELEBRITIESSHOWBIZGNTM - Μαίρη Βυτινάρος: «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι, δεν με φλερτάρουν...

GNTM – Μαίρη Βυτινάρος: «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι, δεν με φλερτάρουν πολύ»

Η Μαίρη Βυτινάρος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως η νέα model Instructor του GNTM! Η ξανθιά καλλονή που έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο του modelling παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@Star και τη Λίλυ Πυρράκη μιλώντας για το reality μόδας αλλά και το… φλερτ!

Για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση It’s meant to be! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!».

«Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια».

Για το GNTM, η Μαίρη Βυτίναρος απάντησε: «Περνάω τέλεια! Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι challenge και πολύ διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που θα είναι στον τελικό. Με τον Χρήστο Μπίρμπα κάνουμε πλάκα όλη την ώρα. Είμαστε εκεί να δώσουμε αγάπη στα κορίτσια. Έχω πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χώρο και είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτά τα πράγματα στα κορίτσια. Να ξέρουν τι θα γίνει έξω από τον διαγωνισμό».

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS