ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZHovig: Αποκάλυψε πόσο μηνών είναι η Αρετή και σε τι θα ήθελε...

Hovig: Αποκάλυψε πόσο μηνών είναι η Αρετή και σε τι θα ήθελε να του μοιάσει το μωρό τους (βίντεο)

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σύντομα η Αρετή Φοινικαρίδου και ο Hovig, κάτι που το ζευγάρι αποκάλυψε τέλη του Νοέμβρη με μία ανάρτηση που έκαναν στο instagram.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Κiss 89,0 μιλώντας στο Like.com.cy αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσο μηνών είναι η σύζυγός του αλλά και σε ποια στοιχεία του χαρακτήρα του θα ήθελε να του μοιάσει το μωράκι τους.

Διαβάστε επίσης: Hovig – Αρετή Φοινικαρίδου: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς και ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες!

Περιγράφοντας τα συναισθήματά του λίγο πριν γίνει πατέρας, είπε ότι «Είναι κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, η Αρετή είναι 6 μηνών, μετράει αντίστροφα κι εγώ ανυπομονώ.»

Όσον αφορά το σε ποια στοιχεία του χαρακτήρα του θα ήθελε να του μοιάσει το μωράκι τους, δήλωσε: «Εγώ είμαι ένας πολύ πολύ αθώος άνθρωπος, θεωρώ πως είναι ένα πολύ ωραίο στοιχείο του χαρακτήρα να είσαι πάντα θετικός απέναντι στον άλλον.»

Σε ερώτηση για το τι δεν γνωρίζουμε για εκείνον απάντησε ότι «Είμαι πολύ αγχώδης τύπος, είμαι πολύ νευρικός τύπος και έχω τρομερή αδυναμία στα γλυκά και συγκεκριμένα τους λουκουμάδες.»

Μιλώντας και για την Eurovision εμφανίστηκε θετικός στο να συμμετέχει ξανά ενώ αποκάλυψε και με τι τραγούδι θα ήθελε να εμφανιζόταν. «Με ένα δικό μου που έχω γράψει, το πιστεύω πάρα πολύ και θεωρώ πως μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλά. Είναι ένα γρήγορο κομμάτι, δεν είναι dance. Αν μας ακούνε οι ειδικοί, σε κάποια φάση ας το κάνουμε!»

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Like.com.cy (@like_com_cy)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS