CELEBRITIESSHOWBIZHovig - Αρετή Φοινικαρίδου: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Hovig – Αρετή Φοινικαρίδου: Το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σύντομα η Αρετή Φοινικαρίδου και ο Hovig και ανυπομούν για την στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον ερχόμενο Μάιο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Κiss 89,0 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και εκεί αποκάλυψε το φύλο του μωρού, που είναι αγοράκι!

Μόλιστα, δήλωσε ότι αν και ο ίδος πάντα ήθελε κοριτσάκι, από την πρώτη στιγμή ένιωθαν με την σύζυγό του ότι είναι αγοράκι.

Όπως είπε όλα είναι έτοιμα για τον ερχομό του μικρού. «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το θέλαμε πάρα πολύ. Η Αρετή είναι πολύ πολύ πιο έτοιμη από μένα, βλέπω την μεταμόρφωση της, νομίζω είναι αυτό που λένε με ένα παιδί γεννιέται και η μητέρα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεται.»

Μιλώντας στο Like.com.cy είχε δηλώσει και σε ποια στοιχεία του χαρακτήρα του θα ήθελε να του μοιάσει: «Εγώ είμαι ένας πολύ πολύ αθώος άνθρωπος, θεωρώ πως είναι ένα πολύ ωραίο στοιχείο του χαρακτήρα να είσαι πάντα θετικός απέναντι στον άλλον.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS