CELEBRITIESSHOWBIZHovig: «Ο πιο σημαντικός μου ρόλος αυτή τη στιγμή, δεν είναι του...

Hovig: «Ο πιο σημαντικός μου ρόλος αυτή τη στιγμή, δεν είναι του πατέρα αλλά του συζύγου»

Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι πλέον ο Hovig αφού πρόσφατα μαζί με τη σύζυγό του Αρετή Φοινικαρίδου υποδέχθηκαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Διαβάστε επίσης: Hovig: Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του, μας δείχνει πόσο μεγάλωσε!

Ο γνωστός τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Kiss 89,0 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του OMEGA και της Έλενας Θεοδώρου “Έλα να δεις” και εκεί μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα ως πατέρας, τη σύζυγό του, αλλά και πόσο άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό του μικρού Άρη.

«Όλα είναι πολύ όμορφα, είναι απίστευτο όταν έρχεται ένα παιδάκι στο σπίτι. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου. Είναι πολύ όμορφο και συνάμα πρέπει να προσαρμοστείς. Όταν βλέπεις αυτό το πλασματάκι που είναι δικό σου και δεν ξέρει τίποτα στον κόσμο και είναι δυο άτομα που πρέπει να του τα δείξουν όλα, εγώ αυτό το ένιωσα από την πρώτη μέρα που κράτησα τον Άρη στα χέρια μου.»

Διαβάστε επίσης: Hovig: Τα συγκινητικά λόγια για τη γέννηση του γιου του και οι πρώτες φωτογραφίες

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σύζυγό του είπε ότι “Ευτυχώς η Αρετή είναι εξαιρετική. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο βοηθητικός γίνεται. Είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα όταν σχολάνω από την δουλειά και πάω και θα τον ταΐσει η Αρετή, κατά τις 3 το πρωί θα ξυνπήσει, εγώ είμαι ακόμα ξύπνιος και θα τον πάρω να τον αλλάξω.”

Όσον αφορά αυτό που τον συγκινεί περισσότερο μετά τον ερχομό του γιου τους είναι όπως δήλωσε η Αρετή «Σίγουρα η γυναίκα μου. Πόσο καλά φροντίζει ένα παιδάκι, πόσα πράγματα ξέρει που δεν τα ήξερα ότι τα ξέρει, ούτε η ίδια γνώριζε. Ο πιο σημαντικός μου ρόλος αυτή την στιγμή, δεν είναι ο πατέρας ακόμα, θεωρώ ότι είναι ο ρόλος του συζύγου μέχρι στιγμής.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS