CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άντρεα Κυριάκου αποκαλύπτει: «Πέρασα μια πολύ σκοτεινή περίοδο»

Η Άντρεα Κυριάκου αποκαλύπτει: «Πέρασα μια πολύ σκοτεινή περίοδο»

Συνέντευξη στην Τάνια Νεοκλέους και το περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή παραχώρησε η Άντρεα Κυριάκου, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε πρώτη φορά μέσα στο νέο της σπίτι. Μεταξύ άλλων η ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 αναφέρθηκε και σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο όπως είπε, που πέρασε.

Πόσο ψύχραιμη είσαι στη διαχείριση κρίσεων, που μπορεί να προκύπτουν μέσα στην καθημερινότητα; 

Γενικά είμαι ένας πολύ υπομονετικός άνθρωπος. Σε στιγμές, όμως, που νιώθω ότι στερεύω, αυτό που κάνω πρώτα είναι να προσπαθώ να εκλογικεύσω την κατάσταση, να αναγνωρίσω πως υπάρχει πρόβλημα ή ότι πρόκειται για μια κατάσταση που χρίζει προσοχής. Όταν το κάνω αυτό, φροντίζω να μου δίνω χρόνο για να ηρεμήσω, πριν προσπαθήσω να βρω λύσεις. Τώρα, όσον αφορά τα παιδιά, αυτό φυσικά δεν μπορεί να είναι πάντα εφικτό. Υπάρχουν στιγμές που ούτε χρόνο έχεις αλλά ούτε και ενέργεια να δράσεις. Αυτό που κάνω, είναι -να προσπαθώ τουλάχιστον- να δείχνω ήρεμη, ώστε να τα βοηθήσω να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους.

Υπήρξε περίοδος που να ένιωσες την προσωπική σου δύναμη να κλονίζεται ή ότι έχανες τον εαυτό σου;

Ναι, πέρασα μια πολύ σκοτεινή περίοδο. Με άγχος, μη διαχειρίσιμο σωστά, που με κατέβαλε. Δεν είμαι ακόμη εκεί που θέλω, αλλά πλέον αναγνωρίζω πότε υπάρχει ανάγκη να αναζητήσω ηρεμία, ξεκούραση και πρωτίστως βοήθεια. Για πολλά χρόνια ένιωθα μια ευθύνη να μην βαρύνω κανέναν. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε πως χρειαζόμαστε βοήθεια. Πλέον το κάνω.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή 28 Μαΐου με τον Φιλελεύθερο!

Coverr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS