CELEBRITIESSHOWBIZΗ αποστομωτική απάντηση της Chiara Ferragni στους haters που σχολίασαν το γυμνό...

Η αποστομωτική απάντηση της Chiara Ferragni στους haters που σχολίασαν το γυμνό της σύνολο

Η σούπερ σέξι Κιάρα Φεράνι προκαλεί τους haters στο Instagram με μια σειρά από φωτογραφίες.

Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες φορώντας ένα ρούχο που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία. Το see-through outfit που σχεδίασε ο Ludovic de Saint Sernin αποτελείται από ένα παντελόνι αξίας σχεδόν 2.000 ευρώ, το οποίο είχε πολλά γκρι υφάσματα που επιτρέπουν μια ματιά στους γλουτούς της influencer. Πάνω, ένα κρυστάλλινο τοπ, αξίας 9 χιλιάδων ευρώ, που δείχνει εν μέρει το στήθος της.

Η Κιάρα Φεράνι φόρεσε το ρούχο με έναν σαφώς σέξι αλλά και ειρωνικό τρόπο. Ποζάροντας στις σκάλες και δείχνοντας το πίσω μέρος του σώματος της η influencer έγραψε μεταξύ άλλων «Προσέχω την πλάτη μου από τους haters», γνωρίζοντας καλά τον αριθμό των σχολίων που θα έχει η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Έτσι κι έγινε καθώς, όπως πάντα, πολλές followers επισήμαναν ότι η επίδειξη γυμνού για μια μητέρα είναι απρεπής, αλλά η Κιάρα Φεράνι έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το να είναι γονιός δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι και αισθησιακός. Πολλοί έχουν επίσης αμφισβητήσει την κομψότητά της, φτάνοντας στο σημείο να πουν ότι πλέον η Influencer έχει γίνει χυδαία.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι ουσιαστικά μια απάντηση της Κιάρα Φεράνι στους haters καθώς συχνά δέχεται σχόλια για τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις. Μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram είναι μπροστά από έναν καθρέπτη φορώντας ένα «naked» μπλουζάκι. «Το σώμα μου η επιλογή μου» σημειώνει με νόημα η Κιάρα Φεράνι.

Δίπλα της, όπως πάντα, είναι ο σύζυγός της Fedez, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος της θαυμαστής. Το σχόλιό του ξεχωρίζει: «Σκοντάφτω στις σκάλες».

Υπενθυμίζεται πως η Κιάρα Φεράνι έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις «Κορυφαίες Influencers Μόδας», ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Κιάρα Φεράνι

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS