ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ αποστομωτική απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά στο σεξιστικό παραλήρημα Τζήμερου

Η αποστομωτική απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά στο σεξιστικό παραλήρημα Τζήμερου

«Αν τα κίτρινα μαλλιά ή το ντεκολτέ αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα μυαλά σας» απάντησε η τραγουδίστρια στο παραλήρημα Τζήμερου: «Γιατί βγάζει το μισό β@@ί σε κοινή θέα;»

Σεξιστική επίθεση δέχθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά για την εμφάνισή της στην Βουλή των Ελλήνων, αφού οι ενδυματολογικές της επιλογές ενόχλησαν τον Θάνο Τζήμερο, βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε χθες την ορκωμοσία της νέας Βουλής και βρέθηκε στο στόχαστρό του γνωστού βουλευτή επειδή “τόλμησε” να φορέσει ένα κιμονό σε έντονο πράσινο χρώμα.

Μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά, σκουλαρίκια διαφορετικού σχήματος, ενώ τα μαλλιά της είχαν κίτρινη απόχρωση.

Γενικότερα η εμφάνισή της προκάλεσε πλήθος σχολίων και σεξιστικών επιθέσεων μέσω αναρτήσεων του στο Twitter.

Εξάλλου με αυτή την εμφάνιση έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την τραγουδίστρια των Μπλε, εδώ και χρόνια αφού ως γνωστόν, αγαπάει το εκκεντρικό στυλ και για εκείνην είναι ένας τρόπος έκφρασης οπότε και για εκείνη την ημέρα που θα ορκιζόταν βουλευτής αυτό το στυλ είχε.

Το όλο σκηνικό συνεχίστηκε και με ακόμη μια παραληρηματική ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις:

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;».

«»Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει» απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;».

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Η απάντηση που έδωσε η Τζώρτζια στο παραλήρημα Τζήμερου

Με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media η Τζώρτζια Κεφαλά θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε για αυτή ο Θάνος Τζήμερος.

«Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη, σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ. Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε, στη Δημοκρατία. Σας ευχαριστώ όλους», είπε στο βίντεο της η Τζώρτζια Κεφαλά, ενώ στη λεζάντα σημείωσε:

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS