ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Camila Coelho θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά! Οι φωτογραφίες με...

Η Camila Coelho θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά! Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram! 

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η διάσημη influencer Camila Coelho όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο instagram!

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον αγαπημένο της και βλέπουμε και την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ αποκάλυψε ότι είναι 23 εβδομάδων.

“Νέο κεφάλιο💞Μαμά & Μπαμπάς💞 16 χρόνια μαζί και ονειρευόμαστε αυτή τη στιγμή τόσα χρόνια τώρα. ΤΟ μωρο΄μας είναι καθ’ οδόν και εμείς θα εκραγούμε από ευτυχία. Νιώθω τόσο ευγνώμων, ευλογημένη και ενθουσιασμένη που ζούσα το πιο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής μου μαζί σου @icarobrenner! Νιώθω σαν να ονειρεύομαι 🙏🏼 #έγκυος” έγραψε στη λεζάντα η όμορφη Βραζιλιάνα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Η 34χρονη influencer έακνε την ανακοίνωση για τα χαρμόσυνα νέα την Κυριακή γράφοντας στη λεζάντα ότι ήταν «οι πιο ευτυχισμένες 23 εβδομάδες της ζωής μου».

“Μετά από ένα ευαίσθητο ταξίδι, με τόσο φόβο και πολλές απογοητεύσεις λόγω της επιληψίας μου, ο Θεός μας έχει ευλογήσει με το πιο ιδιαίτερο δώρο στη ζωή, αυτό που έχουμε ονειρευτεί περισσότερο – Το μωρό μας!!!” 

Στην ιστορία της Vogue Brazil, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, η Camila αποκάλυψε ότι δεν είχε πάρει ποτέ αντισυλληπτικό χάπι λόγω της επιληψίας της, με την οποία διαγνώστηκε σε ηλικία 9 ετών.

Η Camila έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο σε μια συνέντευξη του Φεβρουαρίου 2020 στο PEOPLE, κατά την οποία είπε «Ήθελε πάντα να γίνει μαμά».

Λόγω του αντίκτυπου που μπορεί να έχουν τα φάρμακα για την επιληψία στην αποτελεσματικότητα των αντισυλληπτικών, η επιρροή είπε στη Vogue Brazil, «Φανταζόμουν ότι θα μείνω έγκυος τον ίδιο μήνα που ξεκίνησε το σχέδιο για το μωρό».

Αφού πέρασαν πολλοί μήνες χωρίς επιτυχία, η Camila πήρε επιτέλους καλά νέα στα τέλη Νοεμβρίου, όταν ανακάλυψε ότι η περίοδός της ήταν «επιτέλους αργά», αν και περίμενε λίγες μέρες πριν κάνει ένα τεστ.

«Φοβόμουν μην απογοητευτώ», εξήγησε. “Όταν είδα τον θετικό, ακόμα αγκαλιά με τον Ίκαρο, δεν μπορούσα να κλάψω γιατί έπαθα σοκ. Ήμουν πραγματικά έγκυος; Ήμουν πραγματικά έγκυος!”

Η διαδικασία της εγκυμοσύνης προκαλούσε άγχος για την Καμίλα, ειδικά όταν αυτή και ο σύζυγός της δεν είχαν επιτυχία στις προσπάθειές τους.

“Τότε άρχισα να νιώθω πολύ άγχος και φόβο ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να μείνω έγκυος. Θυμάμαι, με κάθε περίοδο, να κάθομαι και να κλαίω”, θυμάται η Camila στη Vogue Brazil. “Ζούσα ακόμα στο Λος Άντζελες, ένα μέρος όπου ένιωθα πολύ μόνος, δεν μοιραζόμουν αυτόν τον πόνο με κανέναν. Δεν ήθελα να ανησυχώ τη μητέρα μου γι’ αυτό, οπότε είχα την υποστήριξη και τη στοργή του Ícaro.

«Σε κάποιο σημείο, αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που πάντα άκουγα από τη μητέρα μου: έθεσα αυτή την προσδοκία στα χέρια του Θεού και προσευχήθηκα».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS