CELEBRITIESSHOWBIZΗ Χριστιάνα Αριστοτέλους συγκινεί με τα όσα αποκαλύπτει για την Ζέτα Αιμιλιανίδου

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους συγκινεί με τα όσα αποκαλύπτει για την Ζέτα Αιμιλιανίδου

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου παραχώρησε η Χριστιάνα Αριστοέλους. Η παρουσιάστρια του Alpha μιλάει μεταξύ άλλων για τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της, τον γάμο της, ενώ συγκινεί με τα λόγια της για την Ζέτα Αιμιλιανίδου η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Υπάρχει κάποια γυναίκα πολιτικός που ξεχωρίζεις;

Θα σου μιλήσω για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου. Ξέρεις πόσες φορές έχω μιλήσει απευθείας με την ίδια τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, αλλά και με τους άμεσους συνεργάτες της, για θέματα που έχρηζαν άμεσης επίλυσης; Και ξέρεις πόσες φορές αυτή η γυναίκα αφιερώθηκε προσωπικά σε κάποιο πρόβλημα, προκειμένου να βοηθηθεί ένας άνθρωπος; Άκουγε κάτι στην εκπομπή, και μετά από δύο ώρες με καλούσε στο κινητό μου για να της δώσω τα στοιχεία να το ερευνήσει. Η ίδια! Και, επίσης, ξέρεις πόσες φορές μου είπε «αυτό δεν θέλω να δημοσιοποιηθεί»; Λειτουργούσε αθόρυβα. Και βοηθούσε. Γιατί ήταν παράδειγμα αυτή η γυναίκα, στον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί ένας άνθρωπος που έχει θέση και ευθύνη, ιδιαίτερα μέσα από μία θέση εξουσίας.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Με τον Γιώργο κάποιες διαφορές μας θα μείνουν για πάντα “αγεφύρωτες”»

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα ακουστεί σκληρό, αλλά στις περισσότερες σχέσεις μου, υπήρξα θύμα εκμετάλλευσης»

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Δεν είχα κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου, βίωσα την απόλυτη μοναξιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS