ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κρίστη Αγαπίου θυμάται την εποχή που παρουσιάζε την εκπομπή "ALIVE"!

Η Κρίστη Αγαπίου θυμάται την εποχή που παρουσιάζε την εκπομπή “ALIVE”!

Πόσοι αλήθεια θυμάστε την εκπομπή @live; Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.

Ήταν εκείνη η νεανική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης που γέμιζε με μουσική τις μέρες του καλοκαιριού μας και τις έκανε κάπως πιο όμορφες! Μέσα σε εκείνη την όμορφη παρέα που μας κρατούσε τότε συντροφιά μέσα από το ΣΙΓΜΑ, ήταν και η Κρίστη Αγαπίου.

Το γνωστό μοντέλο και διατροφολόγος, ταξιδεύδοντας πίσω στον χρόνο, περίπου πριν 13 χρόνια, μας θύμησε ότι ήταν μέλος εκείνης της ομάδας με κάποια στιγμιότυπα από την τότε εποχή, τα οποία ανέβασε σε insta story, χθες Τρίτη (15/3).

Kristy

Kristy1

Η ίδια ήταν μέλος της ομάδας που βρισκόταν στην παρουσιάση του συγκεκριμένου project και θέλησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις στους followers της για να διαπιστώσει πόσοι είναι αυτοί που θυμούνται την συγκεκριμένη εκπομπή.

Μια εποχή, στην οποία δεν υπήρχε instagram και facebook, στέλναμε μηνύματα για να τα δούμε να περνάνε κάτω στην οθόνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τότε το γνωστό μοντέλο και διατροφολόγος ήταν μαθήτρια λυκείου ακόμη και μόλις 16 ετών κι εμείς βρήκαμε και ένα βιντεάκι – απόσπασμα το οποίο μας έφερε γλυκές αναμνήσεις!

Το βίντεο που εντοπίσαμε: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS