CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαντώ Γαστεράτου περιγράφει τα πρώτα 24ωρα μετά τη γέννα: «Έχει πόνο...

Η Μαντώ Γαστεράτου περιγράφει τα πρώτα 24ωρα μετά τη γέννα: «Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό»

Η αποκάλυψη για τη γέννα. «Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς στις 08/08 έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό η ίδια θέλησε να επικοινωνήσει με τους followers της και να περιγράψει πώς κυλούν οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο. 

Διαβάστε επίσης: Γέννησε η Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Στις φωτογραφίες που ανέβασε την βλέπουμε φανερά εξαντλημένη, άυπνη, παρ’ όλ’ αυτά  η ευτυχία  της μητρότητας είναι μεγάλη και είναι αυτό που της δίνει δύναμη να αντέξει. Μάλιστα αποκάλυψε ότι γέννησε με καισαρική.

«Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο behind the scenes. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία). Έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό. Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το πλάσμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά.

Και επειδή πολλές είστε οι μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει, πονάει. Ναι, πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω). Χέρια πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή».

Θυμίζουμε ότι η γνωστή youtuber και παρουσιάστρια έχει ήδη έναν γιο δύο ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS