CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαρία Κορινθίου το τόλμησε και έγινε ξανθιά! Ιδού η απόδειξη

Η Μαρία Κορινθίου το τόλμησε και έγινε ξανθιά! Ιδού η απόδειξη

Η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσει στην κλασική και αγαπημένη ελληνική ταινία «Νεράιδα και το Παλικάρι» μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη και θα υποδυθούν την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αντίστοιχα.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ μεγάλο ντόρος σχετικά με το look της Μαρίας Κορινθίου και το αν θα γίνει ξανθιά για τις ανάγκες του ρόλου της ή αν θα φορέσει περούκα να δίνουν και να παίρνουν. Τα στοιχήματα, λοιπόν, δίνουν και παίρνουν, με την ηθοποιό να μην ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί τελικά στις συνεντεύξεις της.

Το βράδυ της Κυριακής, ωστόσο, η Μαρία έκανε μια επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, δίνοντας το «παρών» στο λαμπερό fashion show των MI-RO στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί, έφτασε φορώντας μια maxi λαμπερή δημιουργία και τουρμπάνι στο κεφάλι, κάνοντας τους δημοσιογράφους που την συνάντησαν εκεί να υποψιαστούν πώς τόλμησε κι έβαψε τα μαλλιά της.

Ωστόσο, όταν έγιναν αντιληπτές κάποιες ξανθές τούφες που πετούσαν στο λαιμό, εκείνη γέλασε με νόημα και αφού είπε: «Λοιπόν είναι ώρα να φύγω, είναι ώρα να πηγαίνω, θα τα πούμε θα τα δούμε… Θα δούμε…», αποχώρησε.

Για χάρη, λοιπόν, της παράστασης έβαψε τα μαλλιά της τολμώντας μια μεγάλη αλλαγή. Η Μαρία Κορινθίου απαρνήθηκε το μαύρο της μαλλί και έγινε κατάξανθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS