ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαρία Παπακώστα απαντάει σε διλήμματα απ' τη ζωή βγαλμένα

Η Μαρία Παπακώστα απαντάει σε διλήμματα απ’ τη ζωή βγαλμένα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

Η Μαρία Παπακώστα παίρνει θέση.

Πρόβα ή παράσταση; Στην πρόβα μπαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά του μωρού, που θα γεννηθεί. Δηλαδή της παράστασης. Περνάς μέσα σου τον ρόλο, για να τον βγάλεις στη σκηνή. Στη σκηνή επάνω, τον γεννάς. Οπότε και τα δυο.

Δράμα ή κωμωδία; Στην παρούσα φάση θα διάλεγα κωμωδία. Υπάρχει πολύ δράμα στη ζωή μας, γενικότερα. Ας σκάσει λίγο το χειλάκι μας, το δικαιούμαστε. Ωστόσο, η κωμωδία δεν είναι τίποτα χωρίς το δράμα και τούμπαλιν.

Θέατρο ή τηλεόραση; Θέατρο και τηλεόραση και κινηματογράφος και όλα. Όλα είναι μαγικά. Σαν να ρωτάς μια μαμά, ποιο παιδί της αγαπά πιο πολύ.

Υποκριτική ή παρουσίαση; Υποκριτική με χίλια. Είναι θεαματικό το πώς μέσα σε μια μέρα μπορεί να είσαι τρία-τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα. Τιθασεύονται και κάπως οι προσωπικότητές μου.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netfix; Δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τίποτα, η αλήθεια είναι, με τόσο τρέξιμο. Ωστόσο, θα πω ότι φέτος παίζω σε δυο σειρές, που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις παραγωγές του Netflix. 

Facebook ή Instagram; Instagram. Απλά τα πράγματα. Κλικ-post, κλικ-story. Στο Facebook επικρατεί μια ανθρωποφαγία τελευταία, επειδή απλούστατα όλοι έχουν ένα βήμα να πουν ό,τι τους κατέβει. Βαριέμαι πολύ.

Story ή post; Κάποτε και κανένα. Κάποιος, αν δει το Instagram μου, θα νομίσει πως είναι των κατοικιδίων μου. Μίσκα και Μίου, αν το διαβάζετε, σας αγαπώ.

Follower ή influencer; Ένας καλός αρχηγός, ξέρει πότε πρέπει να ακολουθεί. Τον όρο influencer πολλοί πήραν, λίγοι τίμησαν.

YouTube ή Spotify; Πολλές διαφήμισες, βρε, το YouTube, τελευταία. Άρα, Spotify.

CD ή βινύλιο; Λατρεύω οτιδήποτε ρετρό. Θα διαλέξω βινύλιο.

Μουσική ή στίχοι; Μουσική. Είναι υπέροχο πόσα διαφορετικά συναισθήματα μπορεί να σου προκαλέσει ένα κομμάτι. Κάποια πράγματα τα ακούς πιο καθαρά, όταν δεν έχουν λόγια.

«The Voice» ή «GNTM»; «Black Forest» και «Μελίαρτος».

Ζωή στο κέντρο της πόλης ή ζωή στην επαρχία; Κέντρο της πόλης, δαγκωτό. Λατρεύω τον θόρυβο της πόλης, που δεν ησυχάζει ποτέ. Ούτε καν τις πρωινές ώρες.

Διαστημόπλοιο ή υποβρύχιο; Ούτε του ύψους είμαι, ούτε του βάθους. Προτιμώ να πατάω γερά στη γη.

«Squid game» ή «Peaky blinders»; Θα πω ξανά, «Black Forest» και «Μελίαρτος».

Γόβες ή trainers; Trainers. Όλη μέρα. Κάθε μέρα. Με όλα τα outfit.

Μπίρα ή κοκτέιλ; Καθόλου αλκοόλ. Δεν τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας.

Τατουάζ ή piercing; Τατουάζ. Έχω μεγάλη αδυναμία. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν γεμάτη.

Θάρρος ή αλήθεια; Θέλει πολύ θάρρος να πεις την αλήθεια. Δεν υπάρχει το ένα, χωρίς το άλλο.

Χίπστερ ή τρέντι άντρες; Άντρες με χιούμορ και σεβασμό.

Κεραυνοβόλος έρωτας ή μακροχρόνια σχέση; Δεν πιστεύω στους κεραυνοβόλους έρωτες. Μια σχέση για να κρατήσει (όσο κρατήσει), πρέπει να ερωτεύεσαι τον άλλον καθημερινά.

Τι προτιμάς: Να είσαι μια ταραγμένη ιδιοφυία ή μια ευτυχισμένη ανόητη; Το πρώτο. Και είμαι. Μόνο μια διαταραγμένη ιδιοφυΐα μπορεί να πείσει κάποιον πως είναι μια ευτυχισμένη ανόητη. 

Τι είναι χειρότερο: Ένα κακό χιούμορ ή η έλλειψη χιούμορ; Το κακό χιούμορ, σίγουρα. Αν δεν το κατέχεις το σπορ, δεν πειράζει. Μην το καις.

Αν είχες μια χρονομηχανή, θα ταξίδευες στο παρελθόν ή στο μέλλον; Στο παρελθόν. Δεκαετία 60-70. Να ζουσα έστω μια κινηματογραφική, ασπρόμαυρη μέρα. Κι ας επέστρεφα. Δεν θα άλλαζα ποτέ κάτι από το παρελθόν μου. Εξάλλου, το παρελθόν μας είναι ο πρόλογός μας.



ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS