ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μαρία Θεοδότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Η Μαρία Θεοδότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Μαρία Θεοδότου η οποία έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Μακρίδη.

Η κύπρια τραγουδίστρια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η γνωστή makeup artist και καλή της φίλη Έλενα Θεοδώρου μέσα από ένα insta story το πρωί της Τετάρτης (21/9).

Όπως είδαμε το φύλο του μωρού είναι αγοράκι και θα πάρει το όνομα Νικόλας.

Elena

Η νεαρή μανούλα πριν από 3 ημέρες έκανε μία ανάρτηση στο instagram στην οποία την είδαμε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα και την φωτογρφία συνόδευσε με τα παρακάτω τρυφερά λόγια.

“Στα 35 ήθελα να κάνω ένα μεγάλο party, με Dj, ποτά και χορούς. 💃🍸🎂 Ανυπομονούσα σαν τρελή για αυτή την ημέρα που θα περνούσα με τους φίλους μου, την σχεδίαζα μήνες… Τελικά αυτή η μέρα με βρήκε στο σπίτι ξαπλωμένη, με το κλιματιστικό στο full, ησυχία, δροσερό νεράκι και ίσα που μετακινούμε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Τι σημασία έχει αν το πάρτυ δεν έγινε? Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ περιμένωντας να έρθει το θαύμα! 💙 Ευλογία και απέραντη χαρά! Σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου για τις υπέροχες ευχές σας, νιώθω ευγνώμων για την αγάπη σας και δεν τη θεωρώ καθόλου δεδομένη.

Υ.Γ. Το πάρτυ θα γίνει κάποια στιγμή δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση.”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS