CELEBRITIESSHOWBIZΗ Naomi Campbell έγινε ξανά μητέρα στα 53 της! Η πρώτη φωτογραφία...

Η Naomi Campbell έγινε ξανά μητέρα στα 53 της! Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο της

«Ποτέ δεν είναι αργά» είναι το μήνυμα που στέλνει το διάσημο μοντέλο.

Tο δεύτερο παιδάκι της υποδέχθηκε στον κόσμο η Ναόμι Κάμπελ, στα 53 της χρόνια, με την ίδια να το ανακοινώνει με μία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

Το άλλοτε supemodel καλωσόρισε τον γιο της γράφοντας τα εξής λόγια: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε απεριόριστα και ότι περιβάλλεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Διαβάστε επίσης: Naomi Campbell: H επιστροφή στην πασαρέλα του Alexander McQueen μετά από 12 χρόνια

Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του μωρού. Εξάλλου υπενθυμίζουμε ότι το 2021, το μοντέλο καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, με πολλούς να την επικρίνουν που έγινε μητέρα σε αυτή την ηλικία. Όπως εξήγησε το μοντέλο, δεν είναι υιοθετημένη, όπως όλοι νόμιζαν.

«Είναι δικό μου παιδί» ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της, αρνούμενη όμως να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Βέβαια, τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούν για «παρένθετη μητέρα».

«Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τους ανθρώπους που γνώριζαν για τον ερχομό της. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μου δόθηκε ποτέ», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά σε γνωστό περιοδικό.

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση στο Instagram:

View this post on Instagram

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS