CELEBRITIESSHOWBIZΗ Νίκολα Πελτζ σπάει τη σιωπή της για τον “ψυχρό πόλεμο” με...

Η Νίκολα Πελτζ σπάει τη σιωπή της για τον “ψυχρό πόλεμο” με την πεθερά της Victoria Beckham

Έφταιγε το νυφικό που δεν ήταν της πεθεράς της, ή το διάσημο όνομα της Βικτόρια Μπέκαμ; Η Νίκολα Πελτζ έσπασε επιτέλους τη σιωπή της και αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει με την μητέρα του συζύγου της.  

Πριν από μερικές ημέρες, μια πηγή κοντά στην οικογένεια είχε δηλώσει πως «δεν αντέχουν η μία την άλλη» και πως η πορεία μέχρι το γάμο ήταν φρικτή, καθώς η Νίκολα Πελτζ δεν ήθελε η μέλλουσα πεθερά της να είναι «μέρος του σχεδιασμού και δεν υπολόγιζε τη Βικτόρια σε τίποτα ενώ και η επικοινωνία ήταν ελάχιστη».

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως οι Μπέκαμ δεν πήραν και πολύ καλά το γεγονός ότι ο γιος τους Μπρούκλιν δημοσίευσε μια φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού Tatler στο οποίο η σύζυγός του, Νίκολα Πελτζ ποζάρει ως «Η νέα κυρία Μπέκαμ». Παράλληλα, η Νίκολα φαίνεται πως ζήλεψε την προσοχή που έλαβε η Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο της, με το εκπληκτικό σατέν γκρι φόρεμα, που έγινε talk of the town.

Διαβάστε επίσης: Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το γάμο τους

Η Νίκολα Πελτζ με νυφικό Valentino στο γάμο της

Οι φήμες βέβαια για τις τεταμένες σχέσεις των δύο γυναικών είχαν ξεκινήσει όταν πολλοί οπαδοί τους παρατήρησαν πως κόπηκαν τα πολλά πολλά likes σε αναρτήσεις της μίας ή της άλλης, την ώρα που στο παρελθόν δεν άφηναν τίποτα ασχολίαστο ή έστω βάζοντας ένα emoji.

Και μέσα σε όλα αυτά, η 27χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα αινιγματικό μήνυμα για «ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα» την περασμένη εβδομάδα, μαζί με μία φωτογραφία που την έδειχνε θλιμμένη με κόκκινα δακρυσμένα μάτια, με πολλούς να λένε ότι πρόκειται για μια ευθεία επίθεση στην Βικτόρια Μπέκαμ.

Η κλαμένη Νίκολα Πελτζ

Η Νίκολα Πελτζ σπάει τη σιωπή της – Τι λέει για το νυφικό

Τώρα όμως, η Νίκολα Πελτζ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση – ή τουλάχιστον αυτό θέλει να δείξει πως κάνει – μιλώντας σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της Μπρούκλιν Μπέκαμ στο περιοδικό Variety.

Φυσικά, απέρριψε όλες αυτές τις φήμες και είπε πως πιστεύει ότι όλα αυτά ξεκίνησαν όταν δεν φόρεσε νυφικό σχεδιασμένο από την πεθερά της και διάσημη σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ στον γάμο της, αλλά αντ’ αυτού προτίμησε ένα νυφικό υψηλής ραπτικής Valentino.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό: «Θα φορούσα νυφικό της. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ, αλλά λίγους μήνες μετά συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε έπρεπε να επιλέξω ένα άλλο φόρεμα. Δεν μου είπε ποτέ ότι δεν μπορώ να βάλω νυφικό της, ούτε κι εγώ είπα ποτέ ότι δεν ήθελα να φορέσω ένα δικό της κομμάτι. Πιστεύω ότι από εκεί ξεκίνησαν όλες οι φήμες».

«Όλα καλά» σύμφωνα με τον Μπρούκλιν

Στη συνέχεια μίλησε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ο οποίος θέλησε να κατευνάσει τις φήμες πως δεν μιλιούνται λέγοντας στο περιοδικό: «Έχω μάθει ότι πάντα θα προσπαθούν να γράφουν τέτοια πράγματα. Πάντα προσπαθούν να ρίχνουν τους ανθρώπους. Αλλά όλοι τα πάνε καλά και αυτό είναι καλό».

Διαβάστε επίσης: Μπρούκλιν Μπέκαμ – Νίκολα Πελτζ: Γιόρτασαν την επέτειό τους γυμνοί στην μπανιέρα

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ στο γάμο του γιου τους Μπρούκλιν
Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ στο γάμο του γιου τους Μπρούκλιν
Ωστόσο, η Βικτόρια Μπέκαμ κατάφερε να ετοιμάσει φορέματα τόσο για την ίδια όσο και για άλλα αγαπημένα της πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων της κολλητής της Εύα Λονγκόρια, την μητέρας της Τζάκι Άνταμς και της τότε κοπέλας του γιου της Ρομέο, Μία Ρίγκαν.

Η Εύα Λονγκόρια με φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ στο γάμο της Νίκολα Πελτζ
Νίκολα Πελτζ και Μπρούκλιν Μπέκαμ θέλουν μια μεγάλη οικογένεια

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μίλησε για την απόφασή τους να πάρουν και οι δυο τους και τα δύο επώνυμα, εξηγώντας: «Είχαμε αυτή την ιδέα – συνδυάσαμε κατά κάποιο τρόπο τα επώνυμά μας. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε κάτι σαν τάση και πως θα είναι τόσο ωραίο να έχουμε τα δικά μας παιδιά και να τρέχουν εδώ γύρω μικροί Πελτζ Μπέκαμ».

Και αναφερόμενος στο θέμα της οικογένειας, ο Μπρούκλιν είπε: «Λέω συνέχεια στη γυναίκα μου πως ανυπομονώ να γίνω πατέρας. Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλει αυτή».

Η Νίκολα Πελτζ πρόσθεσε: «Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε παιδιά μέσα στον επόμενο χρόνο. Αλλά θα θέλαμε πολύ να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα. Θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κάποια δικά μας και θα θέλαμε να υιοθετήσουμε».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS