CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας - Πρίαμου

Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

Ένα ζευγάρι το οποίο δεν γνωρίζαμε ότι είναι μαζί και το μάθαμε μετά το “σκάνδαλο” στον Άγιο Δομίνικο, είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος.

Ωστόσο μετά τον χαμό που έχει προκαλέσει το τρέιλερ του Survrivor για σήμερα Κυριακή, στο οποίο βλέπουμε τον Πρίαμο σε τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε αυτόν και την Καρολίνα Καλυβά, η οποία επίσης διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Μπο.

Μάλιστα ο Μπο είχε βγει στις εκπομπές και έλεγε ότι είναι ερωτευμένοι μαζί με τον ίδιο αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, όπως και η σύντροφος του Μάρια Πρίαμου, Ελευθερία η οποία μάλιστα θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρουν ρεπορτάζ.

Ο Μπο με δηλώσεις του μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ξεκαθάρισε ότι δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα, ενώ και η Ελευθερία έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τον χαμό που ξέσπασε και μέσα από αυτήν, αφήνει υπονοούμενα.

Η πρώτη αντίδραση του Μπο

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της όπου μίλησε για φίδια.

Αρχικά η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της όπου μίλησε για φίδια, σχολιάζοντας στη λεζάντα της ένα φίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS