CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά στις φήμες χωρισμού από τον Άρη...

Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά στις φήμες χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη

Μια σύντομη δήλωση έκανε η Μαρία Αντωνά μετά την είδηση για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Διαβάστε επίσης Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Χωρισμός βόμβα μετά από 7 χρόνια σχέσης

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, απάντησε στους δημοσιογράφους όπου και την περίμεναν για να εξασφαλίσουν μια πρώτη δήλωση για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Οι φήμες χωρισμού του ζευγαριού ξεκίνησαν από χθες ενώ σήμερα η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον κουμπάρο τους, Κώστα Φραγκολιά.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Happy Day» ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε ότι οι φήμες ισχύουν και το ζευγάρι χώρισε, ωστόσο άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

«Υπάρχει μια κρίση από τότε που ήρθε η Μαρία από το Survivor. Υπάρχει μια κρίση στη σχέση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός, έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν. Σας λέω αυτά που αντιλαμβάνομαι και ξέρω. Εγώ θέλω και τους το είπα και χθες ό,τι είναι καλύτερο για τον καθένα» ανέφερε το γνωστό μοντέλο

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου επτά χρόνια και ο γάμος τους ήταν γίνει πριν από δύο χρόνια, ωστόσο από τότε, τον ανέβαλαν συνεχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS