HomeTALK OF THE TOWNJUICYΗ πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα

Εδώ και περισσότερο ένα χρόνο κρατάει η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα και χθες Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, έγινε η πρώτη επίσημη βραδινή εμφάνιση του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», το ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης Βασίλης Καρράς: Παρών στην εξόδιο ακολουθία ο Κωνσταντίνος Αργυρός

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει, ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Αυγερινοπούλου ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθε πρώτα ένα φιλικό τους ζευγάρι και μετά ήρθαν και οι δυο μαζί με μια πολύ μικρή απόσταση και φύγανε μαζί. Αλλά δεν ήταν στα κρυφά όλο αυτό. Δηλαδή αρκετός κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνος Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends