CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό από Πικέ: «Υπάρχει ένα...

Η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό από Πικέ: «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση…»

Η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ. Τα πυρά της σε βάρος της νέας συντρόφου Κλάρα Κία. 

Ο χωρισμός της Σακίρα από τον Πικέ μετά από 11 χρόνια γάμου θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ καιρό. Μένει να δούμε και πόσο θα αντέξει η νυν σύντροφός του Κλάρα Κία. Βρίσκεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο επίκεντρο για τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για την Σακίρα: H τούρτα με τον Πικέ, Ferrari, Twingo και Casio!

Μετά από αλλεπάλληλα πυρά στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στο τηλεοπτικό σόου «En Punto». Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος από τον χωρισμό τους, με Σακίρα, Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία να μας απασχολούν με non stop ρυθμούς.

Νέο τραγούδι της Σακίρα με… καρφιά για τον Πικέ – «Πες στο νέο σου μωρό ότι…»
Μετά από τέσσερα νέα τραγούδια, όπου έστρεψε τα βέλη της κατά του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία, η Σακίρα ξαναχτυπά. «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες» σημειώνει χαρακτηριστικά η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο τηλεοπτικό σόου του Canal Las Estrellas στο Μεξικό.

Non stop η κόντρα Σακίρα με Πικέ

Και παρά την ανελέητη κόντρα με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα δηλώνει έτοιμη για τον επόμενο γύρο. «Αφήνω τη ζωή να έρθει και να μου δείξει τι άλλο υπάρχει», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Ήταν μια προσωπική και ειλικρινής συζήτηση που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο εμείς» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Enrique Acevedo. «Θα είναι καλή, σωστά;» ρωτά ο δημοσιογράφος. «Ελπίζω!» γυρνά και του απαντά η διάσημη τραγουδίστρια.

Και έτσι μας προετοίμασαν για όσα θα αποκάλυπτε η Κολομβιανή τραγουδίστρια που έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην σύντροφό της. Άλλωστε τα τελευταία τέσσερα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει έχουν στο επίκεντρο τον Ζεράρ Πικέ και τη σύντροφό του Κλάρα Κία.

View this post on Instagram

A post shared by NMás (@n.mas)

Οι αποκαλύψεις από την πλευρά της τραγουδίστριας έρχονται διαρκώς μέσα από τη μουσική της. Έχει στείλει πολλά έμμεσα μηνύματα στον πρώην σύντροφό της. Αρχικά κυκλοφόρησε το «Te felicito» και το «Monotonia». Ανέβασε τους τόνους με το «BZRP Music Session #53» και τελευταίο παρουσίασε το «TQG» με την Karol G.

Διαβάστε επίσης: Σακίρα – Απίστευτα καρφιά για Πικέ από το νέο της τραγούδι: «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio»

Εκτιμά ότι έχει βγει πιο δυνατή μετά τον χωρισμό τους, σημειώνοντας πως τώρα αισθάνεται αυτάρκης. Η μητέρα δύο παιδιών είχε αναφέρει στο παρελθόν πως είχε πιστέψει την ιστορία ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άνδρα στη ζωή της. «Τώρα αισθάνομαι πλήρης, επειδή εξαρτώμαι από τον εαυτό μου», σημείωνε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Η ζωή με αποζημίωσε με δύο υπέροχα παιδιά»

«Βρίσκομαι ακριβώς στο κέντρο» σημείωσε όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται αναφορικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, στο οποίο τα βέλη στρέφονταν κατά του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία.

«Είχα το όνειρο μιας οικογένειας όπου τα παιδιά έχουν τη μαμά και τον μπαμπά τους κάτω από την ίδια στέγη. Δεν πετυχαίνεις όλα τα όνειρα στη ζωή σου. Αλλά η ζωή έχει τον τρόπο της να σε αποζημιώνει. Και νομίζω ότι η ζωή το έχει κάνει σίγουρα με μένα με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχω και τα οποία με γεμίζουν αγάπη κάθε μέρα».

Σημείωσε ότι ήταν πάντα αρκετά «συναισθηματικά εξαρτημένη από τους άνδρς», αλλά τώρα νιώθει επαρκής και μόνη της.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS