CELEBRITIESSHOWBIZΗ «σκοτεινή» πλευρά του Hollywood!

Η «σκοτεινή» πλευρά του Hollywood!

Είναι διάσημοι, πολύ πετυχημένοι, με δόξα, χρήματα και λάμψη. Όμως, δεν παύουν να έχουν και σκοτεινές πτυχές, αφού, από ό,τι φαίνεται, δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τον νόμο. Ο καθένας για τον δικό του λόγο (ή λόγους)…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Lindsay Lohan

Όλα τα άσχημα ξεκίνησαν στις 23 Αυγούστου 2007, όταν, σύμφωνα με τo περιοδικό «People», η Lindsay παραδέχτηκε την ένοχη της για δύο κατηγορίες περί κοκαΐνης και δεν δήλωσε ούτε αθώα ούτε ένοχη, στην κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, από την οποία και συνελήφθη τυχαία, αφού ξεπέρασε το όριο ταχύτητας σε κεντρικό δρόμο της Καλιφόρνια. Καταδικάστηκε σε 24 ώρες φυλάκιση, δέκα μέρες κοινωνική υπηρεσία, 18 μήνες ενημερωτικού προγράμματος για το αλκοόλ και τρία χρόνια σε καθεστώς επιτήρησης. Τα νομικά προβλήματα της ηθοποιού την υποχρέωσαν να ματαιώσει τις προωθητικές εμφανίσεις της για την ταινία «Ξέρω Ποιος με Σκότωσε». Όμως, Lοhan δεν βοήθησε ποτέ, ούτε την καριέρα της, ούτε τον εαυτό της να ανακάμψουν. Συνέχισε να μπαινοβγαίνει στις δικαστικές αίθουσες για πολλά χρόνια, ενώ ακόμη και σήμερα έχει θέματα με το αλκοόλ. Το 2012, καθώς προσπαθούσε να παρκάρει την Porsche της, έξω από ένα ξενοδοχείο, χτύπησε έναν διερχόμενο πεζό και του έσπασε το γόνατο. Μπήκε ατάραχη στο πάρτι του ξενοδοχείου, χωρίς να ενδιαφερθεί για το θύμα της, το οποίο εξοργισμένο κάλεσε την αστυνομία, η οποία τη συνέλαβε ξανά, σύμφωνα με την «Daily mail».

Paris Hilton

Το πιο διάσημο άτακτο κορίτσι του Hollywood, έχει όνομα: Paris Hilton. Το 2007, «πιάστηκε» από τις αρχές να οδηγεί μεθυσμένη, με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί το δίπλωμα και να πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 45 ημερών, σε ειδικούς χώρους φύλαξης διασημοτήτων στο Λίνγουντ. Η έφεση που κατέθεσε ο δικηγόρος της απορρίφθηκε και η Hilton επέστρεψε στη φυλακή, ώστε να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής της. «Είμαι κλειστοφοβική και το κελί μου είναι πραγματικά μικρό. Είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνω. Ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι, μία τουαλέτα και ένα τραπέζι. Τρελάθηκα στην αρχή. Τώρα το έχω συνηθίσει», έλεγε λίγο πριν βγει από τη φυλακή. Το 2014 βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον νόμο, αφού δύο χρόνια πριν, είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εξύβριση σε αστυνομικό. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο ξενοδοχείο της χρυσής κληρονόμου στην Κόστα Ρίκα, ανακαλύφθηκαν πάνω από 400 κιλά καθαρής κοκαΐνης και 1.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε ένα  αεροπλάνο, το οποίο βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης στο ράντσο Horizonte, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Hilton.

 

Robert Downey Jr.

Άλλο ένα κακό παιδί του Hollywood, που είχε άσχημες παρτίδες με τον νόμο, ήταν ο αγαπημένος σε όλους μας «Iron Man». Σε μία από τις πολλαπλές νομικές του περιπέτειες το 1999, ο ηθοποιός, Robert Downey Jr, καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκισης, όταν έχασε ένα από τα προγραμματισμένα ραντεβού του για τεστ χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ενώ βρισκόταν σε αναστολή για άλλα αδικήματα, αφού το 1997 είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για κατοχή ναρκωτικών.

 

Matthew McConaughey

Τον Οκτώβριο του 1999 «πιάστηκε» από τις αστυνομικές αρχές του Τέξας να τρέχει με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Έγινε ολόκληρη καταδίωξη τότε, αφού ο γνωστός ηθοποιός είχε επάνω του αρκετή δόση μαριχουάνας. Αυτός ήταν και ο λόγος που, όταν πήγαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί αντιστάθηκε έντονα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν να δικαστεί και να καταδικαστεί σε δύο μήνες φυλάκισης με αναστολή.

 

Justin Bieber

Τον Ιανουάριο του 2014, ο διάσημος pop star, συνελήφθη αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, αντίσταση κατά της αρχής και οδήγηση με δίπλωμα που είχε λήξει. Ο 19χρονος τότε τραγουδιστής, έβρισε τους αστυνομικούς και αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάνναβη και άλλες ουσίες. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, ως κοινός εγκληματίας και να καταδικαστεί. Λίγους μήνες μετά, κι έπειτα από την καταγγελία ενός γείτονά του, ότι ο διεθνής star, πετούσε αυγά στο σπίτι του, συνελήφθη και καταδικάστηκε ξανά, σε 20ήμερη κοινωνική προσφορά και 70.000 δολάρια πρόστιμο.

 

Keanu Reeves

Από την αρχή της ζωής του, ο ηθοποιός είχε άσχημες προσλαμβάνουσες. Πριν ο Keanu να είναι καν σε θέση να το αντιληφθεί, όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του, λίγο καιρό αφότου συνελήφθη για μεταφορά ηρωίνης στο αεροδρόμιο του Hilo, ενός από τα νησιά της Χαβάης. Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν σε ηλικία 13 ετών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια και την εφηβεία του αλλάζοντας πόλεις και σπίτια, καθώς η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε πολλές φορές, και έτσι ο Reeves έζησε με πολλές διαφορετικούς πατριούς. Από μικρός ήταν ατίθασος και απείθαρχος κι εκεί στηρίχτηκε στο δικαστήριο που έγινε εις βάρος του, το 1993, όταν συνελήφθη να οδηγεί στη Νέα Υόρκη, αν και νηφάλιος, με υπερβολική ταχύτητα. Δεν σταμάτησε στις εκκλήσεις των αστυνομικών και, ακόμη και όταν τον είχαν συλλάβει, εκείνος έκανε τα πάντα για να ξεφύγει. Τελικά καταδικάστηκε, πληρώνοντας μια μεγάλη χρηματική ποινή.

 

50 Cent

O γνωστός ράπερ, που μετρά εκατομμύρια fans σε όλον τον πλανήτη, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, όταν τον Ιούνιο του 2016, έδωσε μία συναυλία στην Καραϊβική, όπου ερμήνευσε ένα κομμάτι, το οποίο εμπεριείχε πολλές χυδαίες εκφράσεις. Οι αρχές είχαν επικοινωνήσει, πριν την συναυλία μαζί του, ζητώντας του να μην πει το συγκεκριμένο τραγούδι, όμως, εκείνος τους παράκουσε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να πληρώσει πρόστιμο. Έναν χρόνο πριν, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015, είχε πάλι μπλεξίματα με τον νόμο, όταν η πρώην σύντροφός του, Lastonia Leviston, κατέθεσε μήνυση και αγωγή ύψους 5.000.000 δολαρίων, την οποία και κέρδισε φυσικά, κατηγορώντας τον για «παραβίαση προσωπικής ζωής», αφού ο ράπερ είχε βιντεοσκοπήσει κρυφά, και είχε δημοσιεύσει στο Internet, 13 λεπτά από τις ερωτικές τους περιπτύξεις.\

 

Οzzy Osbourne

Ο θρύλος των «Black Sabbath» δεν είναι το «καλό παιδί» που νομίζουν κάποιοι. Από μικρός είχε μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε συλληφθεί για κατοχή, αλλά οι ποσότητες ήταν πάντα τόσο μικρές, που αποδείκνυαν ότι ήταν για προσωπική χρήση και όχι για εμπορία. Έτσι, του επιβαλλόταν πρόστιμο κοινωνικής προσφοράς. Στις αρχές της δεκαετίας των 90s  η πρώην σύντροφός του, Sharon, καταγγέλλει στην αστυνομία την απόπειρα στραγγαλισμού της (!), από τον star της ροκ. Ο Ozzy συλλαμβάνεται, όμως, επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, τον στέλνουν σε ειδικό κέντρο απεξάρτησης για τον επόμενο χρόνο.

 

 

Marilyn Manson

Για πολλούς είναι ο «shock rocker» εξ’ αιτίας του ότι είναι εκκεντρικός πάνω στη σκηνή. Ο Manson υπερέβη κάθε όριο, όταν στη διάρκεια της συναυλίας του στο Όκλαντ, το 2001, φορώντας ένα διάφανο καλσόν, πήδηξε πάνω στον φύλακα Joshua Keasler, τύλιξε τα πόδια του γύρω από το κεφάλι του και του τριβόταν με σεξουαλική διάθεση. Με την κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης, εφόσον τα γεννητικά του όργανα βρέθηκαν στο κεφάλι του φύλακα, πλήρωσε 4.000 δολάρια πρόστιμο και προχώρησε σε συμβιβασμό που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS