ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Στέλλα Δημητρίου έγκυος σε δίδυμα! Οι αποκαλύψεις για το φύλο, τον...

Η Στέλλα Δημητρίου έγκυος σε δίδυμα! Οι αποκαλύψεις για το φύλο, τον γάμο και την βάφτιση

Οι πρώτες δηλώσεις της και οι αποκαλύψεις που έκανε για την εγκυμοσύνη και τον γάμο!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Στέλλα Δημητρίου, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι, καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.

Το γνωστό μοντέλο από την Κύπρο, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη με την ίδια πριν από μερικές μέρες να ανεβάζει ένα βιντέακι στο instagram και να ανακοινώνει τα χαρμόσυνα νέα!

Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζαμε και το αποκάλυψε μέσα από τις πρώτες της δηλώσεις το πρωί της Πέμπτης, είναι ότι περιμένει δίδυμα! Μάλιστα αποκάλυψε και το φύλο των μωρών, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Φανερά συγκινημένη μίλησε τόσο για την εγκυμοσύνη της όσο και για τις προετοιμασίες του γάμου της. «Είναι τα αγόρια μας! Είναι δίδυμα! Έρχονται τα αγοράκια μας. Μέχρι και τώρα συγκινούμαι που το λέω, είμαι τόσο χαρούμενη» αποκάλυψε ενθουσιασμένη.

Επίσης μίλησε και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία την οποία ακολούθησε και όπως λέει είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της: «Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».

Όσον αφορά τον γάμο τους, που είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, αποκάλυψε πως αρχικά θα κάνουν έναν πολιτικό και του χρόνου θα γίνει και ο θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση των παιδιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS