ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Τζένιφερ Λοπεζ αποκαλύπτει: Ένιωθα ότι θα πέθαινα όταν πρωτοχώρισα με τον...

Η Τζένιφερ Λοπεζ αποκαλύπτει: Ένιωθα ότι θα πέθαινα όταν πρωτοχώρισα με τον Αφλεκ

Το παραμύθι για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ τελειώνει με το «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Ωστόσο, σε μια νέα της συνέντευξη στο Apple Music 1, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τον πόνο που ένιωσε μετά τη λήξη του πρώτου τους αρραβώνα το 2004.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πίσω στο 2003 Λόπεζ: Ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου

«Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ στον οικοδεσπότη Ζέιν Λόου. «Όταν ακυρώσαμε εκείνο το γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωθα ότι θα πέθαινα».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ στο γάμο τους

Και συνέχισε: «Με έστειλε σε μια σπειροειδή πορεία για τα επόμενα 18 χρόνια, όπου δεν μπορούσα απλά να τα καταφέρω. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, έχει αίσιο τέλος. Έχει το πιο ‘δε θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ’ τέλος».

Το νέο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ- Τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο

Η Λόπεζ, η οποία αναζωπύρωσε το ειδύλλιό της με τον 50 χρόνο Μπεν Άφλεκ 17 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό, ανακοίνωσε την Παρασκευή την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ με τίτλο «This Is Me… Now», σε συνέχεια του άλμπουμ «This Is Me… Then» το 2002.

«Με απαθανατίσαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή που ξαναβρέθηκα με τον έρωτα της ζωής μου και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα» εξήγησε η Λόπεζ. «Όλο το μήνυμα του άλμπουμ είναι ‘Αυτή η αγάπη υπάρχει. Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη’».

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Νοέμβριο του 2002, τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ «This Is Me…Then», αλλά χώρισαν δύο χρόνια αργότερα.

«Νομίζω ότι το μήνυμα του άλμπουμ είναι πως -αν έχετε, όπως εγώ κατά καιρούς, χάσει την ελπίδα, σχεδόν τα παρατήσει, μην το κάνετε» ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια. «Η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι αληθινό. Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί μεγάλη ευπάθεια».

Οι φήμες πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί άρχισαν να κυκλοφορούν τον Απρίλιο του 2021, λίγο μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. Τελικά, Λόπεζ και Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν έναν χρόνο αργότερα και παντρεύτηκαν πρώτα στο Λας Βέγκας και μετά σε έναν παραμυθένιο γάμο στην έπαυλη του Άφλεκ στην Τζόρτζια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS