CELEBRITIESSHOWBIZΗλιάνα Παπαγεωργίου: Οι «αιχμές» για το unfollow της Βίκυς Καγιά (βίντεο)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι «αιχμές» για το unfollow της Βίκυς Καγιά (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά σταμάτησε να ακολουθεί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο instagram, κάνοντας την unfollow, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο, κάτι που γνώριζε καλά η παρουσιάστρια και μοντέλο όταν το έκανε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου βρέθηκε καλεσμένη, έδωσε την δική της απάντηση σε αυτή την κίνηση της Βίκυς Καγιά, ενώ όπως είπε η ίδια απλά την έχει κάνει mute. 

«Τα follow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή, τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Έχω βάλει σε mute πολύ κόσμο. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε κάνει παρέα ή να έχετε συνεργαστεί και μετά λες μπορεί να μη μου ταιριάζει το feed, να μη μου ταιριάζει η αισθητική, ο άνθρωπος κτλ, δεν είναι ανάγκη να τον κάνεις unflollow, καν’ τον ένα mute. Είναι ανάγκη να το ξέρει και ο κόσμος;».

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες στο παρελθόν συνυπήρξαν μαζί στο ίδιο πλατό και στην κριτική επιτροπή του GNTM, έχουν κληθεί αρκετές φορές να απαντήσουν για τις σχέσεις τους, μετά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το My Style Rocks στο οποίο την βλέπουμε φέτος να συμμετέχει ως κριτής. «Αντικειμενικά είναι πιο σύντομο το My Style Rocks. Έχει διαφορετική σύνθεση, λιγότερα κορίτσια και πλέον είναι πιο μαζεμένο γενικά. Και από τα κόνσεπτ και από τα styling που θα δούμε. Μία φορά την εβδομάδα έχουμε ένα task που είναι θέμα και ένα Gala. Είναι κάπως All Star φέτος, είναι πολύ έτοιμες και έχουν έντονες προσωπικότητες. Η εικόνα μου στη θέση του κριτή έχει ξαναπεράσει στον κόσμο, δεν είναι διαφορετική. Η θέση μου είναι πολύ συγκεκριμένη και καλούμαι να κρίνω εάν μου αρέσει ένα λουκ ή όχι. Καμιά φορά τα κορίτσια μπερδεύονται και αλλάζει η συζήτηση και πρέπει να βάλεις τα όρια σου».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή παραδέχθηκε ότι είναι σε σχέση. «Είμαι σε μία πολύ ωραία φάση της ζωής μου. Βιώνω αυτό που λέμε love». 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS