ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι όλα είναι καλά» – Οι δύσκολες στιγμές στη Νέα Υόρκη

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν θα παντρευτεί για δεύτερη φορά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αναφέρθηκε και στους στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη Νέα Υόρκη.

Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα ασφάλειας να επιστρέφεις σε έναν άντρα που σε είχε ερωτευτεί πριν γίνεις διάσημη, με την έννοια ότι δεν χρειάζεται να προβληματιστείς για ποιους λόγους θέλει να είναι δίπλα σου.

Έχει τεράστια διαφορά, γιατί έχω την τύχη να έχω σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν ξανά μαζί του στο παρελθόν. Ήμουν πολύ μικρή την πρώτη φορά, με ξέρει πολύ καλά, μεγάλωσα μαζί του. Είναι μεγάλη δύναμη αυτό για μένα. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα όλο αυτό το διάστημα, και μαζί αλλά και παράλληλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο και στη ζωή μου και στη δουλειά μου.

Έχω αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό με καθησυχάζει λίγο. Γιατί όταν κάνεις αυτή τη δουλειά έχεις πάντα το άγχος αν σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Αναρωτιέσαι «έχω κάνει το καλύτερο για τους φίλους μου και την οικογένειά μου;». Όταν ήρθε ξανά στη ζωή μου ο Γιάννης, κατάλαβα ότι όλα είναι καλά τελικά. Γιατί μέχρι τότε είχα μέσα μου αυτή την απορία, ειδικά για την οικογένειά μου.

Αυτή η επαναπροσέγγιση έγινε εύκολα ή χρειάστηκε πολλή σκέψη;

Σίγουρα χρειάζεται πολλή σκέψη και από τις δύο πλευρές, γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Στο τέλος όμως μας βγήκε πολύ φυσικά. Δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω περισσότερα γι’ αυτό, γιατί αφορά κι εκείνον, καταλαβαίνεις.

Όντως, δεν ανεβάζεις φωτογραφίες με τον αγαπημένο σου.
Όχι, τον προσέχω. Δεν είναι και άνθρωπος του χώρου. Έχει όμως να κάνει και με το πώς αντιλαμβάνομαι τα πράγματα σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

Ούτε πάτε σε μέρη που έχει φωτογράφους.
Δεν θα πάμε σε μία επίσημη εκδήλωση. Νομίζω ότι θα ντρεπόταν, δεν θα ήθελε να ακολουθήσει.

Δεν θέλω όμως και ναι αφήσουμε ανοιχτό κάτι που ανέφερες νωρίτερα. Γιατί πέρασες δύσκολα στη Νέα Υόρκη; Είχε να κάνει με την προσωπική σου ζωή;

Δεν αφορούσε στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Έχει να κάνει με κάποιες καταστάσεις που δεν τις έχω συζητήσει ούτε ιδιωτικά. Έκανα πολλές σκέψεις πώς θα συνέχιζα εκεί, ποιο θα ήταν το μέλλον μου, ειδικά όταν ένα μοντέλο μεγαλώνει και αλλάζει τις προτεραιότητες του. Είχα επηρεαστεί πολύ ψυχολογικά και μου δημιούργησε κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα που με πήγαν πίσω και στη δουλειά. Αυτός ήταν ένας λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έπρεπε να φύγω για να ξεφύγω.

Τα προσωπικά σου δεδομένα άλλαξαν ταυτόχρονα;

Όχι, είχα ήδη χωρίσει με το Γιάννη

Νυφικά έχεις φορέσει πολλά στη δουλειά σου, στη ζωή σου όμως δεν έχεις φορέσει ακόμα. Την πρώτη φορά με τον σύντροφό σου παντρευτήκατε στο δημαρχείο. Σε ρωτάω επειδή ξέρω ότι πιστεύεις πολύ στον Θεό.

Είναι αλήθεια αυτό. Αν παντρευόμουν τώρα, θα ήθελα να είναι θρησκευτικός ο γάμος. Αν δεν συμβεί όμως, δεν τρέχει και κάτι. Ένα νυφικό ωστόσο θα το βάλω, μόνο και μόνο για να το δω στον καθρέφτη.

Θα έβλεπες όμως εσύ θετικά την επιστροφή σου στο GNTM παράλληλα με το Shopping Star;

Αγαπώ πολύ το GNTM εξάλλου ήταν και ο λόγος που γύρισα στην Ελλάδα. Το παρακολουθούσα πάντα, ήθελα να το κάνω πριν μου το προτείνουν και το εκτιμώ πολύ γιατί μου έδωσε τη ζωή που έχω σήμερα. Θα το έκανα παράλληλα με άλλα 15 project, όχι με ένα! Το θέμα είναι να είναι ξανά έτοιμος ο κόσμος να το δει και να υπάρχει κατάλληλη ομάδα. Να επιστρέψει το οικογενειακό στοιχείο στα γυρίσματα. Το GNTM έχει πολλά κοινά με το MasterChef. Θέλει πολλά συστατικά για να πετύχει συνταγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS