ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗλίας Γκότσης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή από το Survivor All...

Ηλίας Γκότσης: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή από το Survivor All Star (βίντεο)

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το «Survivor All Star» ήταν κάτι που λίγοι περίμεναν, μιας και πρόκειται για δύο από τα φαβορί, με τον πρώτο ήδη να κατάφερε να αναδειχθεί νικητής το 2018 και τον δεύτερο, να δίνει τον καλύτερο εαυτό του σε κάθε στίβο μάχης.

O Ηλίας Γκότσης μόλις πήρε το κινητό στα χέρια του, μέσα από το προφίλ του στο instagram έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μέσα από τα λόγια του, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι ρίχνει τα «καρφιά» του σε κάποιους από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» στο twitter: Τα σκληρά λόγια Σοϊλέδη σε Βρισηίδα και οι αποκαλύψεις για το Survivor

«Tα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Νιώθω νικητής διότι διαβάζω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη. Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι, κάποιοι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και πορεύονται με αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα και τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Δεν κρατάω κακία για κανέναν.  Το 2023 με δίδαξε πολλά για τις ανθρώπινες σχέσεις, οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός. Έχουμε να πούμε πολλά» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Survivor: «Βόμβα» με την οριστική αποβολή Γκότση και Πιλίδη – Οι κανόνες που παραβίασαν (βίντεο)

Μάλιστα ο Ηλίας Γκότσης έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους συμπαίκτες του.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε τον βλέπουμε να πλησιάζει έναν άνδρα και να του δίνει μια λίστα με ψώνια, τρολάροντας με αυτόν τον τρόπο όσα ακούγονται για τον τρόπο που έβρισε φαγητό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS