CELEBRITIESSHOWBIZIlona Garamvolgyi: Κατεβαίνει για δημοτική σύμβουλος και μιλά για την απόφασή της...

Ilona Garamvolgyi: Κατεβαίνει για δημοτική σύμβουλος και μιλά για την απόφασή της στο Down Town

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Ilona Garamvolgyi, ο όμορφος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μακιγιάζ των εξωφύλλων του περιοδικού μας -ή διαφορετικά- «η γυναίκα που αγαπούν οι γυναίκες».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι κατεβαίνει για υποψήφια δημοτική σύμβουλος και εξηγεί πώς προέκυψε η υποψηφιότητά της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την ίδια να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι “Οραματίστηκα την πόλη που θέλω και έχω τη δύναμη, πιστεύω, με τη φωνή μου να τη βελτιώσω όσο μπορώ”.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, βρίσκουν και εσένα στη διεκδίκηση μιας θέσης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λευκωσίας. Πώς προέκυψε η υποψηφιότητά σου;

Ίσως η κίνησή μου να διεκδικήσω θέση στο δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας να ξαφνιάσει μερικούς, ωστόσο η απόφασή μου αυτή δεν προέκυψε από τη μια μέρα στην άλλη. Οραματίστηκα την πόλη που θέλω και έχω τη δύναμη, πιστεύω, με τη φωνή μου να τη βελτιώσω όσο μπορώ. Άκουσε τις σκέψεις μου και αναγνώρισε τη θέλησή μου ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν. Συζητήσαμε πάρα πολύ όμορφα πράγματα, μοιράστηκα μαζί του το όραμά μου και τον ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκε μια θέση, στο ψηφοδέλτιό του, ως αριστίνδην υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Θα ήθελα να προσφέρω στη Λευκωσία και να βελτιώσω τις «αδυναμίες» της που εντοπίζω καθημερινά ζώντας την.

Σε περίπτωση εκλογής σου ποιο είναι το πρώτο πράγμα, πάνω στο οποίο θα δουλέψεις για την πόλη;

Σίγουρα, θα βάλω τη δική μου «πινελιά», ώστε να γίνει ακόμη πιο όμορφη. Οραματίζομαι μια πόλη που να σφύζει από ζωή, με έργα που να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και των φιλοξενουμένων της, που πηγαινοέρχονται καθημερινά σε αυτήν, με πάρκα και παιδότοπους, με μπόλικο πράσινο και σκιάσεις για τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα ήθελα να προωθήσω τομές, που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα όλων μας, που είτε ζούμε είτε εργαζόμαστε είτε διακινούμαστε στο κέντρο της πόλης καθημερινά.

Ποιους ανθρώπους έχεις δίπλα σου σε αυτό;

Έχω τη στήριξη της οικογένειάς μου. Του συζύγου μου. Είναι ο πρώτος που πίστεψε σε μένα. Κατόπιν, οι φίλες μου. Με παρότρυναν ακούγοντας το πάθος και την αγάπη μου για την πόλη. Στο παζλ προστέθηκαν και οι πελάτισσές μου αλλά και οι γνωστοί μου. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, γιατί δεν έμειναν στα ευχολόγια και έχω πλήρως τη στήριξή τους. Αυτοί με έπεισαν ότι δεν πρέπει να μείνω στην απραξία, αλλά με τη θέληση και με όση δύναμη έχω, να προσπαθήσω να κάνω πράγματα για την πόλη μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS