CELEBRITIESSHOWBIZΙωάννα Λαμπροπούλου: Όσα αποκαλύπτει για τον γάμο της λίγες μέρες πριν ανέβει...

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Όσα αποκαλύπτει για τον γάμο της λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Λαμπροπούλου, λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός προβάρει αποκλειστικά για το περιοδικό που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή (12/2) νυφικές δημιουργίες που έφτιαξε για εκείνην ο σχεδιαστής Μιχάλης Λάζος και δηλώνει «πανέτοιμη» για τη μεγάλη μέρα! 

Aπόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ως προσωπικότητα είσαι αρκετά αντισυμβατική. Το ίδιο αντισυμβατική είσαι και με την ιδιότητα της νύφης; Τι το «διαφορετικό» θα έχει ο γάμος σας με τον Ραφαέλ Στυλιανό;

Εντελώς, όμως! Εγώ νύφη, θα το ζήσουμε κι αυτό. Δεν ξέρω αν θα έχει κάτι διαφορετικό, αυτό που ξέρω είναι πως θα είναι ένας γάμος που εκφράζει απόλυτα και τους δυο μας. Το περιμέναμε τόσα χρόνια, εξάλλου, που δεν είχε άλλη επιλογή το σύμπαν από το να τον αφήσει επιτέλους να πραγματοποιηθεί!

Τι μπορούμε να ξέρουμε από τώρα για τη μέρα της τελετής;

Θα σας πω μόνο για μια έκπληξη που ετοίμασα στον Ραφαέλ Στυλιανό, με τη βοήθεια του Πλάτωνα Μουρατίδη και είναι κάτι που με βγάζει εντελώς από το comfort zone μου! Ελπίζω να πάει καλά.

Σήμερα για ποιο πράγμα ανυπομονείς περισσότερο και τι είναι αυτό που σε αγχώνει σε σχέση με τον γάμο;

Δεν με αγχώνει τίποτα. Είναι από τις πιο συνειδητές αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Αυτό που με νοιάζει, είναι να περάσουμε όλοι καλά!

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή (12/2) το περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί μαζί με τον Φιλελεύθερο: 

down town

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS