CELEBRITIESSHOWBIZΙωάννα Τούνη: Με αυτή τη κίνηση έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με...

Ιωάννα Τούνη: Με αυτή τη κίνηση έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ιωάννα Τούνη γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε την περασμένη Δευτέρα στον λογαριασμό της στο instagram.

Αυτό που ωστόσο είχε προκαλέσει αίσθηση αλλά και απορία σε πολλούς από τους ακόλουθούς της είναι πως στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη δεν έκανε καμία αναφορά στον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και εκείνος δεν σχολίασε καθόλου το ευτυχές γεγονός παρά μόνο άφησε ένα πολύ διακριτικό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της καλής τους φίλης Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Όλα αυτά ενίσχυαν τις φήμες των τελευταίων ημερών που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει αφού πρώτα είχαν ακολουθήσει τα unfollow του ενός προς τον άλλο στο instagram. Σήμερα ωστόσο, με μια κίνησή τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στις φήμες αυτές δείχνοντας πως όλα ήταν μια κρίση που πέρασε.

Συγκεκριμένα, τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακολουθήθηκαν και πάλι στο Instagram ενώ επέστρεψαν και τα tags στις κοινές τους φωτογραφίες.

Cats 13

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS