CELEBRITIESSHOWBIZΉβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη μου σχέση» (βίντεο)

Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη μου σχέση» (βίντεο)

Μέσα από μια τρυφερή εξομολογήση, η Ήβη Αδάμου μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε ότι ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν η πρώτη της σχέση. Η Κύπρια τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε στο The 2Night Show για τη γνωριμία τους, ενώ αναφέρθηκε και σε στοιχεία του χαρακτήρα του που την κέρδισαν. 

Διαβάστε επίσης: Τα λόγια αγάπης από την Ήβη Αδάμου στον Μιχάλη Κουινέλη και η απόφαση να κάνουν παιδί

«Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και μετά το 2010 για ένα τραγούδι να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο παραγωγός μου τότε. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά, συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα» ανέφερε η Ήβη Αδάμου.

Διαβάστε επίσης: Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη

«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα ότι ερωτεύομαι, που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι» εξομολογήθηκε η Ήβη Αδάμου για τον άντρα της ζωής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS