CELEBRITIESSHOWBIZ'Ηβη Αδάμου: Μάθαμε πώς διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα

‘Ηβη Αδάμου: Μάθαμε πώς διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο σώμα

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε η Ήβη Αδάμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την γυμναστική και την διατροφή που κάνει και διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση.

Απόσπασμα  από τη συνέντευξη:

Βλέποντας και την φωτογράφιση που έκανες, το σώμα σου, τις εντυπωσιακές σου αναλογίες, ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης σου, Ανατολής-Νεφέλης, σκέφτηκα ότι όλη την ημέρα κάνεις γυμναστική και πως ακολουθείς ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Έτσι είναι;

Όχι, όχι. Η αλήθεια είναι ότι φροντίζω πολύ τον εαυτό μου, με προσέχω. Κάνω τη διατροφή μου και την γυμναστική μου. Όσο περνούν τα χρόνια φροντίζω να με ενημερώνω για όλα, κυρίως για θέματα υγείας. Γιατί η ενημέρωση μας οδηγεί σε μονοπάτια, πιο σωστά για εμάς. Εγώ γυμνάζομαι τουλάχιστον τέσσερεις φορές την εβδομάδα και κάνω μία φυσιολογική διατροφή. Δεν στερούμαι κάτι, ούτε τρώω μία φορά τον χρόνο γλυκό – τα τρώω όλα, αλλά με μέτρο. Δεν μου αρέσει να υπερβάλλω, γιατί η στέρηση έχει αντίστροφο αποτέλεσμα. Ο στόχος μου είναι η προσοχή και η ισορροπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS