CELEBRITIESSHOWBIZJ2US: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή! Τι την έκανε να συγκινηθεί; (vid)

J2US: «Λύγισε» η Δέσποινα Βανδή! Τι την έκανε να συγκινηθεί; (vid)

Παραλίγο να βάλει τα κλάματα στον αέρα του λαμπερού σόου J2US η Δέσποινα Βανδή η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει και τη συγκίνησή της.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στη σκηνή κατά την οποία τραγούδησαν το “Φιλαράκι” της Σοφίας Βόσσου.

 

Η τραγουδίστρια μετά το τέλος της ερμηνείας, πήρε τον λόγο για να σχολιάσει την εμφάνιση των δύο γυναικών και μάλιστα θέλησε να αποκαλύψει και τον λόγο που είχε συγκινηθεί.

«Με συγκινήσατε διότι ενώ το έχω τραγουδήσει και εγώ πολλές φορές ποτέ δεν πήγε στο μυαλό μου ότι θα μπορούσε μία προσέγγιση ανάμεσα σε μία μητέρα και κόρη. Ειρήνη μου θυμίζεις την κόρη μου και με συγκινήσατε γιατί είμαι στη φάση που του χρόνου η κόρη μου φεύγει» είπε η Δέσποινα Βανδή και στο παρά τσακ κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της.

Όπως είπε η Δέσποινα Βανδή σκέφτεται από τώρα τη στιγμή που η Μελίνα της θα φύγει από την αγκαλιά της και θα ανοίξει τα δικά της φτερά και μάλιστα, απευθυνόμενη στον κουμπάρο της, τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη, τον ρώτησε on air τι θα κάνει εκείνος που θα δει τη βαφτιστήρα του να φεύγει.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή λύγισε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS